VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ORON

egala7932

Foto: Malin Bondeson

Det är inte så att oron har släppt. Naturligtvis mer nu än 2009 och när jag intervjade curlingdrottningen Anette Norberg på Ekerö i går, sa hon enkelt:

– Visst finns oron där för återfall men jag känner mig lugn.

Och en del av mig känner mig avundsjuk på det där lakoniska. Fast jag vet att vi människor är så oerhört komplexa och möter motgångar på lika många olika vis som det finns människor som drabbas av dem.

Jag är extremt trött. Har ingen riktigt gnista. Och det gör mig rädd. Jag ska ringa min husläkare på vårdcentralen och likt en pundare på plattan tigga mig till en röntgen. Inte för jag tror att jag det är något återfall utan bara för att få det bekräftat. Att jag helt enkelt måste inse att jag inte längre är 25 och att jag behöver sova och ha lugn och ro omkring mig.

 

Unknown

Igår överraskade Jonathan mig med att själv ha byggt en soffa i vinkel på min balkong och köpt dynor som passade! Han vet hur mycket jag längtar efter uteplats och hur jag saknar min stora trädgård. Varje dag. Den här lilla plätten är vad jag har att förhålla mig till och bara att acceptera det och dra lärdom av  vissa saker. Många människor har inte ens en balkong men mera att jag saknar det här fria.

Så han fixade det här. Otroligt fint och omtänksamt.

 

 


Kommentarer


  1. marianne 25 juli, 2017 on 17:41 Svara

    Han är snäll! Och så söt Loppan är här.
    Men, kan du inte lära dig Mindfulness, för det skulle hjälpa dig mot din stress.

  2. Helene Olsen 25 juli, 2017 on 18:59 Svara

    Finaste Lotta ☺läser precis just nu din bok och har kommit halv vägs genom den. Inser att det snart är kväll och jag måste få i mig något men har svårt att släppa boken.Det är en otroligt bra bok som griper tag i mig hela min kropp lever i din oro. Tar upp mobilen och går in på fb och skrollar ner i flödet och du kommer upp med ditt vackra ansikte men även ordet ”oro”. Jag börjar gråta, men inser snabbt att i dagsläget vet jag att du har Jonathan som kan hålla om dig och göra dig lugn. Kram kram Helene ?

  3. LN 25 juli, 2017 on 20:09 Svara

    Be inte om ursäkt för din oro, har man gått igenom det du har, så är det befogat och bra att ta det säkra före det osäkra och be om röntgen el blodprov, du tänker helt rätt tycker jag.Jag har ingen balkong och saknar att kunna sitta ute ljumma sommarkvällar (när man nått en ålder då man inter orkar ränna ute längre) och är nästan (bara nästan;)lite skadeglad över den kalla sommaren, helt tomt på uteplatserna ju, men skämt åsido, tänk istället att du kan resa för de ev.pengar du sparar på ett mindre boende el tex ett utan uteplats.

  4. Suzie 25 juli, 2017 on 21:49 Svara

    Han heter Johan. Inte John. Respekt.

  5. Monika Runehammar 25 juli, 2017 on 22:19 Svara

    Oh, vad jag kommer att hålla alla tummarna för dig. Det är säkert inget, jag är övertygad om det. Men det bra att du går och kollar ÄLSKADE Lotta ❤???‍❤️‍??, tusen kramar Monika

  6. Biggan 26 juli, 2017 on 00:37 Svara

    Vad skönt det blev på balkongen – gulligt gjort!
    Kul att se fina katten också. Men du måste näta in balkongen så att han inte trillar ut för det är så lätt hänt med just katter.

  7. Zenita 26 juli, 2017 on 00:44 Svara

    Ingen annan än du själv kan sätta broms på dig.

    Man behöver inte vara med på allting – även trevliga saker som en kväll med väninnorna kan man hoppa över.

    Ät inte popcorn till middag. Det är ingen näring i en sådan ”måltid”. Om inte du tar hand om dig själv, hjälper inga läkarkonsultationer.

  8. Anette 26 juli, 2017 on 14:41 Svara

    Så omtänksamt och fint av din Jonathan ❤

    Tänkte lite på hur du beskriver din trötthet…
    Räcker för mig att slopa träningen i 2 veckor för att uppleva en markant skillnad betr. energi.

    Dessutom får jag ont överallt och humöret bli lidande.

    Vet att du inte gillar träning ;).
    Ändå tror jag att om du funnit ngt som passar dig tex dans så hade du mått så mycket bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *