VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

OM ATT FÅ SAKER GJORDA

 

Den här helgen. Jag vet inte. Den har tenderat att skena galopp mellan total lathet och extrem effektivitet. Jag har sovit till 11. Och så har jag städat alla garderober. Organiserat i skafferiet.

Sprungit ner till källaren med saker som bara står i garderober utan funktion. Varit på IKEA och köpt saker som fattas som den där lilla grejen i vasken som jag råkat slänga av misstag.

Threst skickar bilder på en lycklig Lennox omgiven av barn på Ibiza. Det är jag tacksam för. Och på tisdag ska jag hämta honom 01.20 på Arlanda. Jonathan har gjort ceviche till oss ikväll. Peruansk rätt på rå tonfisk i lime, sötpotatis och peruanska popcorn. Typish. Väldigt gott.

 

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *