VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN ÖDE STAD

Det är tyst och tomt när jag går till jobbet på mornarna. Inget slammer av porten, jag vågar knappt köra min mixer på morgonen för att inte väcka någon och på T -banan gapar sätena tomma. Ingen ser jag eller möter jag på skogsvägen ner till tåget. En konstig känsla. Lite som i en zoombiefilm.

På det här sätet var det dock inte tomt. Det här könskriget. Lite härlig mensspreadning, ett uttryck för alla dessa män som vägrar hålla ihop benen och brer ut sig så man får trycka ihop sina egna ben för att få rum. Den här herren tog verkligen priset på vägen hem idag.

Och vi tog en bio, Jonathan och jag. I Sickla. Apornas planet fast den fick tre av fem. Jag har inga problem att jobba när jag inte har Lennox. Jag har ingen ”egen” semester utan bara ledig de veckor  jag har semester med honom, om ni är med.

Lennox är borta 16 dagar i sträck. Känns så konstigt och tomt men som jag skriver på sista sidan i min bok. Det är såhär det kommer vara nu. Som en trandans.

Hur är det med dig? Jobbar? Ledig? Berätta.

 

 


Annons

Kommentarer


 1. LN 13 juli, 2017 on 01:00 Svara

  Lika tomt här, har inte semester än och njuter av det tomma, blir så tyst, lugnt och skönt och jag älskar det. Men är det inte helt otroligt med denna manliga utspridning på allmänna färdmedel?! Ju mer man kryper ihop desto mer tycks de (inte alla givetvis) bre ut sig, Ibland försöker jag bre ut mig tillbaka, får oftast noll reaktion på passningen dock, men har råkat ut för missförstånd om att jag skulle sitta där och flörta, herregud. Mars & Venus var det väl ja..

 2. Appi 13 juli, 2017 on 01:04 Svara

  Jag har haft 3,5 veckas ledigt och ska vara ledig ytterligare 4.

  Jag har flyttat till mitt sommarhus på Öland och trivs med det. Som fisken i vattnet!

  Vänner och familj kommer och går så jag är inte ensam några längre stunder.

  Så skönt att byta bort vardagsstressen mot ett liv där ingen klocka styr. Inga ”måsten” som hänger över mig.

  Jag gör vad jag vill. Solar. Badar. Springer. Cyklar. Promenerar. Läser.

  Underbart!

 3. Lena 13 juli, 2017 on 09:19 Svara

  suck detta förb bresande på karlar…kan reta gallfeber på mig 😉 Börjar jobba på måndag slut på ledighet…ja ja det är som det är :) Kram

 4. Anna 13 juli, 2017 on 09:31 Svara

  Hej
  Jag har varit sjukskriven sedan i december. Började med ett skov i min sle, sen stressfraktur, sen kom en depression och sömnsvårigheter….. Har en dotter med ätstörning och en som utreds för att ev ha mb chron. Tuffa tider, men nu börjar jag se ljuset. Ska börja jobba i augusti. Maken går på semester om en vecka, så då låtsas jag att min börjar oxå 😊. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Har följt din blogg länge 💗

 5. Karin Svensson 13 juli, 2017 on 09:54 Svara

  När jag ser män som sitter så där och
  spretar med benen så brukar jag tänka:
  Ojdå… stackaren har pungbråck….
  därav spretandet.

 6. Anna 13 juli, 2017 on 11:40 Svara

  Jobbar (egen foretagare), men kommer hem till Sthlm under Augusti/September. I husbil! Hoppas kunna stanna 2-3 veckor eftersom jag inte varit hemma pa hela sju ar…! Kram till dig.

 7. Malin 13 juli, 2017 on 20:52 Svara

  Är ledig den här veckan. Sen blir det jobb i tre veckor innan jag är ledig i ytterligare två veckor. Ingen höjdarsommar semestermässigt men det är priset man får betala när man byter jobb i början på maj.. Vi kommer hänga på landet. Inga större ovationer.
  Apropå manspreading såg jag en snubbe som spreadade samtidigt som han lutade sig framåt och tittade i sin mobil, nästan i knäet på tjejen mitt emot. Alltså..

 8. Marie 13 juli, 2017 on 21:23 Svara

  Vi har semester. Fjärde dagen idag. Två små barn, 3 och 6 år. 6-åringen är i värsta ”tonårstrotsen”, han gör oss galen. Treåringen slutade med blöja i måndags. Vi har fullt upp. Helt utmattande men det är livet. Jag är så tacksam. Vi har haft/har mycket sjukdom och död 💕 ”rest in peace” omkring oss så jag försöker ta till vara på varje dag även om jag vill slita håret av mig ibland. Mitt sommarlöfte är att bada varje dag med iaf lite sol och det har varit varje dag hittills. Kallt men uppfriskande! Här tom hoppat från hopptornet varje dag 😅! Lever livet!

 9. Linda 14 juli, 2017 on 13:43 Svara

  Har semester blandat med jobb en dag/vecka. Har precis fått besked att närstående fått prostatacancer ;( Hämtar hopp och inspiration hos dig om att allt faktisk kan vända. Tack för en bra blogg!

 10. Clara, Bossbloggen 19 juli, 2017 on 09:21 Svara

  Detta manspreadande… Vet inte om man ska skratta eller gråta åt det.

  Blir mest jobb i sommar, svårt att checka ut helt när en precis har börjat jobba heltid med sitt egna företag. Passar i stället på att njuta av att alla andra är lediga och att mejlen är tystare. Lugnare tempo, inte ställa väckarklockan och njuta så mycket som möjligt ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *