VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

RHODOS STAD

img_7182-1.jpg

 

 

Vi har det fantastiskt här, mat i överflöd med två restauranger och två stora poolområden, jag är ju bekant med Sunwing och deras koncept sedan många år, Thailand och Bang Tao är definitivt min favorit men även  Cala Mesquida i Pollenca, Mallorca.

Allt är uppstyrt kring barnen och supersmidigt. Idag tar vi bussen in till Rhodos från Kallithea. Tar en kvart och så vandrar vi runt i Gamla stan, jag fick en fin present av Lennox och Jonathan  och så äter vi på en klassisk grekisk taverna, Sallad, gyros, varsin kall öl och taxi tillbaka för ca 8 euro.

”I´m to old for this” sa Lennox på engelska när jag ville ta en bild i foajén här på hotellet. Och så bad vi honom se så uttråkad ut som möjligt. Han trivs annars som fisken i vattnet för här finns fotbollskvällar och 3-kamp samt pizzakvällar och annat för barn i Lennox ålder. Vi har legat vid poolem hela dagen, bara vacklat upp för att äta i buffén och tillbaka igen.

Är det någon som kan förklara för mig det är med snoppar överallt? En fallossymbol, jag fattar det men ändå.

img_7140.jpg

Här väntar vi på att checka in.

Och jag har bränt mig trots solskydd, förmodligen för lågt så köper nytt, så extremt klantigt men jag är besatt av sol och kan ligga i timmar. Kul att även Lennox börjat gilla att ligga och njuta lite och varva ner.

Det är väldigt vackert här. Mycket grönska och så havet precis nedanför hotellet, runt 27 grader varm och väldigt blåsigt. Det är ett stort hotell, cirka 2.100 bäddar men det märks inte för området är stort och uppdelat, det enda jag kan sakna är att den stora restaurangen skulle vara mer ombonat, blir lätt lite skolbespisning över det hele men fullt begripligt när man ska rådda så många.

Kvällens middag inne i Gamla stan.

Och jag som alltid fryser kör på tröja på kvällarna, precis lagom.


Annons

Kommentarer


 1. Per 20 juni, 2017 on 08:36 Svara

  Fallos – man kanske inte skall se den som en symbol utan som ett nyttoföremål.

 2. Ann.B 20 juni, 2017 on 09:02 Svara

  Ser underbart ut!
  Njut nu av varandra.

 3. så härligt

 4. Majsan 20 juni, 2017 on 12:33 Svara

  Bästa sättet att förebygga rynkigt ansikte: solkräm med SPF 50….Och solhatt!

 5. Åza Brennander 20 juni, 2017 on 14:31 Svara

  Ljuvligt (och då syftar jag inte på snopparna utan snarare solbrännan). Men du får jobba lite på att skippa långärmat på kvällen tycker jag nog ;-). Kram Åza

 6. Mia 21 juni, 2017 on 10:25 Svara

  Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *