VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VIMMEL

 

Skärmavbild 2017-06-16 kl. 13.20.01

Känns konstigt att se min egen fest på vimmelsidorna i tidningarna. Ovan i min egen tidning Hänt i Veckan, nedan Hänt Extra och så Aftonbladets Klick längst ner. Så många år som jag bevakat dessa event för andra. Nu är det min egen release.

Skärmavbild 2017-06-16 kl. 13.19.13

 

Idag har det varit signering i Globen. Väldigt fint väder vilket gjorde att många förstås väljer solen men det var flera som stannade till, köpte boken och blev bjuda på jordgubbar. Här hemma packas det för fullt.

I natt åker vi till Rhodos och hotell Kallithea. Det ska bli så skönt at bara lägga sig i solen, njuta av god mat och jag är inte mycket för att kallprata med folk, det kanske man kan tro men det är inte riktigt jag som står över grannens staket och slänger käft. Inte en bok eller en tidning har jag med mig. Pallar inte med intryck. Vill verkligen bara koppla av helt.

Unknown-1

Lennox är på ingång. Han får packa sin egen väska, bra med ansvar. Klockan 5 i morgon bitti kommer Jonathans mamma och skjutsar oss och hon kommer för övrig även ta hand om Loppan. Den här resan bokades innan jag fick reda på att Threst fick feeling på att vara kattfri. Men allt löser sig, alltid.

Vimmel AB Klick_2[4]

Foto: IBL


Annons

Kommentarer


 1. Per 18 juni, 2017 on 03:16 Svara

  – Vart ska du?
  – Jag vet inte. Vart ska du?
  – Jag vet inte heller.
  Tystnad
  – Ska vi gå dit tillsammans?

 2. Miki 19 juni, 2017 on 19:31 Svara

  Att du inte skäms hur kan du lura en ung kille att vara med dig fyfyfu

 3. Susanne 21 juni, 2017 on 15:02 Svara

  Den unga killens vilja sitter i en grantopp och växer eller ???? Har själv en 10-år yngre man, grannens make är 3 år äldre än hennes son. Sug på det du Miki.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *