VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SISTA DAGEN INNAN SEMESTERN

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och här sitter jag och volangar mig, Sista dagen på inför två veckors semester. Grekland i morgon men först signering i Globen 12: i En Annan Bokhandel., kom förbi om du kan. Packa, Lennox kommer, har varit en lång vecka utan honom. Vissa veckor känns värre, andra bättre. Vet inte vad det beror på.

När vi kommer hem åker vi och hämtar Lennox kusin Lukas som ska vara hos oss en vecka. Och då tar vi bilen till Leksand Resort där vi var förra året. Vattenpark, två nätter. Och jag är ju lite nojig med barn och vatten men Jonathan är med så vi har två par ögon på dem.

Jag är annars lite allergisk mot att hysterisk fylla varenda minut på ledighet med aktiviteter. I mitt förra liv var det mycket så. Men hos mig kan vi ibland bara ta dagen som den kommer och följa dess rytm. Inte planera in. Låta den ligga tom och blank framför oss. Oftast fyller vi den med det som dyker upp. Eller så gör vi helt enkelt inte ett skit.

Massa saker att lämna in på jobbet idag. Polarpriset, ett jobb med Wallin, växla pengar och sedan middag hos Jonathans kusin Mike och hans Caroline på Kungsholmen.


Annons

Kommentarer


 1. Britt-Mari 16 juni, 2017 on 10:34 Svara

  Din bok känns så äkta och nära. Livet som människa! Önskar dig allt väl!

 2. Agneta 16 juni, 2017 on 11:26 Svara

  Jo men när vi var barn så hängde vi i skogen. stallet på cykeln osv. Det är inte riktigt så idag och på gott och ont ska alla stöpas i en form, daghem med många riktade aktiviteter gör visserligen att barnen blir mer sociala och tar för sig på ett annat sätt men nackdelen är att det inte finns utrymmer för att bara vara och ha tråkigt.Sedan ska Facebook fyllas med ”gissa vad vi gjorde i helgen”?De e inget fel i att bara chilla och återhämtning är viktigt.känner barn som har flera olika aktiviteter i veckan – per dag! Ingen vuxen har så – varför barnen? Frågade en mamma som sade: jag vill de ska prova allt!Men flickan grät för hon orkade inte både stallet och körsången på samma dag!Hon var 6 år då!

  • Maja S 17 juni, 2017 on 10:09 Svara

   Förskola heter det

 3. Ella 16 juni, 2017 on 13:58 Svara

  Ha en underbar semester och vad härligt att åka till Grekland men också att bara vara :-)

 4. Christine 16 juni, 2017 on 16:45 Svara

  Välkomna till Leksand 😃
  Roligt att ni väljer att återkomma hit. Hoppas ni får lite tid över att åka runt i byarna här och se er omkring. Ett tips är att fortsätta förbi sommarland och åka genom byarna Sunnanäng och Hjortnäs mot Tällberg.
  Ha det gott !

 5. Lisa 16 juni, 2017 on 19:33 Svara

  Hej Lotta!
  Ytterligare en gång, vem tar hand om
  Loppan när du är borta så mycket ???.
  Men om du fortfarande vill ha tips om balkongnät
  så är ett här ZOO.se i Bromma Blocks.
  Ha en skön semester.

 6. Agneta 16 juni, 2017 on 21:50 Svara

  Lisa: Jag skulle inte berätta vilket arrangemang jag har när jag reser bort varken rörande katt eller övrigt,Too much information som världen ser ut idag.Var väl fö samma sak när familjen bodde i hus.

 7. Lisa 16 juni, 2017 on 22:51 Svara

  Agneta
  Vem är du som inte fattar något?
  Lotta älskar sin katt och så är det.

 8. Lena-maria 17 juni, 2017 on 08:27 Svara

  Tycker nog du oftast också har full fart i din kalender 😊 💖

 9. Agneta 17 juni, 2017 on 22:06 Svara

  Lisa: Vem jag är?`Jag är kattägare(nåja om sanningen ska fram så är det faktiskt han som äger mig haha).Du frågar mig vem jag är som inte fattar något? Vad är det jag ska fatta? Tycker du ställer privat fråga om Loppan som vi läsare kanske inte måste få ett svar på, dvs vem som vaktar när och hur folk går i hus och lägenheter osv, för givetvis så har ju Loppan haft tillsyn även när de var två å bodde i hus o reste.Men man kanske ska vara lite försiktig med att berätta allt var när och hur idag. När världen ser ut som den gör.Det var det jag försökte beskriva. Vi behöver helt enkelt inte veta allt.Sedan skriver du att Lotta älskar sin katt , så absolut självklart för mig som har en själv så du har ingen aning om vem jag är, du bara valde att missförstå allt jag skrev.Man måste tänka på att skydda sin egendom idag.
  Förvånad över att bloggare skriver så detaljerat som de gör.

 10. Mia 18 juni, 2017 on 08:02 Svara

  Sträckläste din bok. Älskar att du jobbade tio år inom vården. Du har empati. Fantastisk text!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *