VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Check på boken

 

 

img_6970.jpg

Riche. Cristina, Micaela och Shatilla, Anna tog bilden. Det är stökigt, eller rättare sagt akustiken, har jättesvårt med för hög musik när jag vill äta, prata.


Åt biff, ryggbiff tror jag, och drack Chabli, och så pratade vi om allt som behövdes pratas om. Skönt.

De har alla hunnit läsa min bok, de köpte den på releasen utom Shatte som pluggar på annan ort just nu vissa dagar men hon körde ljudbok och de var rörande överens om att det är en skildring av ett liv med alla ingredienser och hade bara lovord till övers.

Det som bra är att det här är mina äldsta  vänner och jag vet de är ärliga, och att jag klarar kritik. Men det fanns ingen. De var mest ledsna över det sorgliga i att jag var väldigt ensam och aldrig sa något om det. Vilket jag tar på mig, helt och fullt.

Glad åt att Shatilla bar mina KABALEsmycken, hon fick dem i guld, när hon fyllde. Kul att se dem på andra.

Unknown

Fick det här messet ovan av min allra, allra äldsta vän Anna. Vi gick i samma klass från 2.an i grundskolan  i Fjugesta och hängde ihop under hela skoltiden. Minns när jag gick hem till henne på en lunchast,(hon var hemma från skolan den dagen) för jag hade fått min första mens och hade inget skydd med mig.

Jag har tagit bort tossig päls på Loppan men tänker trimma honom mycket mer, alltså ta bort rejält med päls och bara lämna någon centimeter.  Varmt nu med allt lurv och känner du någon som kan? Han är lugn, så ingen sprattelgubbe. Lördag efter 13 är enda luckan på hela veckan.


Annons

Kommentarer


 1. Agneta 14 juni, 2017 on 19:48 Svara

  Oj, kan man göra det? Bör man göra det tror du?Loppan är ganska lik vår kisse men vår katt skulle nog bli skogstokig om jag ens försökte.Alla strån på rätt plats och har inga tovor ännu men han är oxå en gammal katt.Jag tror inte jag skulle våga mig på att försöka ens.
  Kan inte klippa klorna på honom heller utan ett himla ståhej av missnöje. Bada honom har vi aldrig heller gjort. Borde man göra det?

 2. Iréne 14 juni, 2017 on 21:22 Svara

  Hej Lotta,

  Du har skrivit en fantastisk bok! Sträckläste den. Blev berörd. Ville bara tala om det.

  Tack!

  Iréne

 3. Marie 15 juni, 2017 on 14:43 Svara

  Beställ tid på en kattklinik, de är proffs på sånt!Han kommer att tycka att det är skönt!

 4. Anita 15 juni, 2017 on 15:13 Svara

  Precis lyssnat färdigt på din bok. Tyckte den var väldigt bra! Du skriver så otroligt bra och jag blev berörd. Fortsätt skriva och lycka till med ditt fortsatta liv.

 5. kerstin 15 juni, 2017 on 16:54 Svara

  Jag tycker det verkar onödigt att raka bort päls om den inte är tovig. Borsta eller kamma honom regelbundet. Han lider säkert inte av sin naturligt långa päls om den är i bra skick.

 6. Siv 15 juni, 2017 on 19:48 Svara

  Nej, jag tycker inte du ska ”snagga” kissen. Det är emot deras natur och katter brukar ju inte ha något emot värme. Om det blir för varmt söker han sig säkert till skuggan någonstans eller vilar ut i friska luften på balkongen. (Hoppas du har nätat in den). Jag skulle sätta dit en liten hylla vid balkongräcket innanför nätet så han kan sitta där och kika ut på allt som sker. Se till att han har rikligt med friskt vatten, så går det säkert bra.
  Jag har haft två katter, de blev 12 resp 13 år – alltså haft katt i 25 år (och även hund). Både katterna och hunden gick bort pga sjukdom (cancer och hjärtfel). Njut av missen så länge du kan, men låt honom ha kvar sin integritet… :-)

 7. Marie 15 juni, 2017 on 21:30 Svara

  Man behöver ju inte raka av all päls, bara frisera den lite, om han har mycket tovor och så – det var så jag menade i mitt inlägg! Gullig kisse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *