VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LJUDBOK-CHECK

Efter tre tillfällen med fyra timmar är så äntligen ljudboken klar. Teknikern var imponerad. Trodde vi skulle behöva ha ett ytterligare pass på oss men klarade oss på tre tillfällen. Så roligt att så många av verkar längta. Verkar också som om jag kommer till Örebro för att singera i bokhandel.

Jonathan har varit med i studion. Skönt med sällskap även om han inte sitter inne med mig i båset. Mer själva grejen. Och så har jag tagit en söndagsfika med sköna Sofie.  På sin hand har Jonathan tatuerat:

Med min kropp skyddar jag dig,

Med mina ord rådgiver jag dig,

med mina tankar lämnar jag dig aldrig. 

Till sin lillebror Cristopher.

Nu har jag landat i soffan hemma efter att ha varit på premiären på ”Alien”. Herregud, så läskig men jag gillar ju sådant där. En kaffe och en varm pläd, redo för ny vecka med nya utmaningar.


Annons

Kommentarer


 1. Veronica 16 maj, 2017 on 16:19 Svara

  Hej, oj vilka fina rader! Är de hans egna eller är det citerat nånstans ifrån?

  • vimmelmamman 16 maj, 2017 on 23:41 Svara

   Det är Jonathans egna ord

 2. Eevva 17 maj, 2017 on 20:45 Svara

  Avbeställde boken när jag läste om hur ont det gjorde i Thrests hjärta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *