VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

AKUPUNKTUR

Jag kan ingenting om akupunktur och nålar men ända sedan jag drabbades av cancer har folk sagt att det kan hjälpa mot en massa åkommor. Och numera verkar den traditionella vården även anammat det.

Jag har googlar runt lite men det är en djungel att veta vem man ska gå till. Hittade Sandra Katz på Yogansa och igår kl 16 travade jag dit. Lite nervös, undrade hur det skulle kännas med nålar i öron och armar. Men det gick bra.

Hon frågade mig vad jag ville ha hjälp med och jag visste inte var jag skulle börja. ”Hur lång tid har du på dig att lyssna”. Typ. Men klimakteriet, det är fortfarande jobbigt trots att jag nu får den där gelen. Svettningarna, ofokuseringen som i och för sig lika gärna kan vara stress.

Nålar i öronen, händerna, benen och fötterna. Ligga en kvart i ett mörkt ru, Sandra jobbar heltid på Karolinska med akupunktur på cancerpatienter som fått remiss till henne. Det var så jag hittade henne när jag letade. Men så tar hon emot patienter på helgerna. Efteråt var jag otroligt euforiskt, pigg och törstig!

Låg i soffan hela kvällen. Åt världens godaste capresesallad, ett glas vin och njöt av den fantastiska vinnarlåten i ESC, Portugal. Herregud. Som musik ska vara. Äkta, genuint och med en smärtsam innerlighet. Avskalat nummer. En mick och inget mer. Ingen dans, inga rökmaskiner eller konstiga kläder. Älskade, älskade allt!

 


Annons

Kommentarer


 1. anne nordberg 14 maj, 2017 on 18:15 Svara

  Håller med dig om att Portugal var en värdig vinnare! Älskade låten jag med.
  Har testat akupunktur för ca två år sedan mot yrsel men tyckte inte att det gav något alls. Plus minus noll, liksom….Kände absolut inget efteråt…ingenting….Men det är väl olika….

 2. Anette 15 maj, 2017 on 08:16 Svara

  Allt med Ackupunktur har och göra med utövarens skicklighet.
  Mig hjälper det att komma i balans…och därav hjälps besvär som sömn och vikt problem, stress, smärtor etc.

 3. Sonja 15 maj, 2017 on 11:26 Svara

  Jag tycker också väldigt mycket om Portugals låt som vann. Men det är många som inte gillar den. Akupunktur ja. Har provat det mot IBS, en kinesisk kvinna i Sthlm, hjälpte kanske lite men inte mer.

 4. carina 15 maj, 2017 on 15:57 Svara

  Akupunktur är ver

 5. jessica 15 maj, 2017 on 19:12 Svara

  Akupunkturen är ”rumsren” sedan mer än ett decenium och betalas av landstinget. Vete katten om den fungerar men är ofarlig och värd att pröva.

 6. Anette 16 maj, 2017 on 07:37 Svara

  Provade akupunktur i samband med förlossningsvärkar för 18 år sedan… Nada verkan, men jag fick tänka på ngt annat en stund😏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *