VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LINA- LJUDBOK OCH BRILLO

img_6092-1.jpg

Lördag. Har precis gått upp. Sov till 11. Som jag oftast gör. Utan det skulle jag hamna på psyket tror jag. Varje vecka bestämmer jag mig för att börja strukturera i mitt liv. Effektivisera. Men hamnar ändå i säng runt 1 på natten.

Kl 16 ska jag på akupunktur för första gången. Har hört så bra om det så länge och tänkte att det kan bota min stress och oro över saker. Lennox är ju hos Threst den här helgen och kommande vecka.

img_6231.jpg

Hittade mina gamla leopardbyxor när jag försökte hitta jeans i garderoben. Och gillar dem mycket. Var på jobbet vid 8:30. lämnade lite vimmel och tog mig sedan på eftermiddagen vid 16 till Frekvens där jag spelar in min ljudbok. Satt där ett par timmar för att sedan möta upp Lina på Brillo.

img_6252.jpg

Men innan dess tog jag och Jonathan en öl på Söder. Han åkte hem för att jobba med ett projekt han gör just nu och jag tog mig till Stureplan. Lina och jag  åt Carpaccio och en klassisk, enkel pasta med vitlök och tomat. Rena, enkla smaker. Och jag tyckte det var svinjobbigt med den höga musik som är överallt. Otroligt högt, ja fattar inte hur man ska kunna prata med varandra.

Lina har ni sett i bloggen tidigare. Vi har barn i samma klass men hon är också projektledare för min bok. Underbara Lina. Coolare och skönare person får man leta efter. Hon skällde lite på mig igår, med kärlek. Att jag måste sluta tacka ja till saker. Behöver fokusera på min pappas arv och lösa allt det samt se till att den här boken landar bra i bokhandeln. Att måste prioritera min sömn.

Vid 21:30 tog vi T-banan hem till förorten, mötte det vackra, uppklädda partyfolket på väg till klubbarna, Riche, Brillo, Sturehof men vi gamla kärringar tog oss hemåt. Så skönt.


Annons

Kommentarer


  1. Kia,ängeln Simons mamma 13 maj, 2017 on 16:18 Svara

    Lotta,lyssna på denna Lina.Hon verkar vara en klok kvinna.Du måste pria din hälsa.Exakt dessa ord sa min läkare till mej efter min coloncancer.Bli lite av en egoist sa han och se lite till ditt eget välbefinnande och inte andras.Snart ska vi ha namngivning för vårt lilla barnbarn,älskade trollunge.Ha en fin och lugn helg….kramar Kia

  2. Anna Bergsten 13 maj, 2017 on 16:49 Svara

    Hej Lotta! Jag är styrelseledamot i LSF i Örebro län, en lokalavdelning som du kan läsa om på hemsidan lsf.se. Vi planerar en utbildningsdag för läkarsekreterare/sjukvårdsadministratörer till hösten och undrar om du vill föreläsa för oss? Vi kör en halvdagsutbildning, samma program för- och eftermiddag så många har möjlighet att vara med. Det alltså 1 – 1½ timme gånger 2. Har du möjlighet och vad kostar du? Vi har ett datum planerat, den 10 oktober, och vore jätteglada om du vill berätta för oss om ditt liv och mest förstås om hur det är att vara patient med gärna också förstås om din fina nya bok! Om du undrar, det är oss och våra kollegor du möter när du kommer till receptioner/kassor, när du ringer och frågar om tider för återbesök i vården, när du vill läsa din journal m.m. Tacksam för svar! Varmaste hälsningar AnnaB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *