VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NU HAR INBJUDNINGARNA KOMMIT

Vi funderar kring releasefest. Om vi ska ha en liten, intim bjudning för att fira mig, boken och livet. Men Lina tycket vi ska göra en riktig release. I 16 år har jag bevakat alla möjliga bokreleaser så nu får jag hålla min egen.

Hotel-Kung-Carl-BW-Premier-Collection-photos-Exterior

Jag pratade med Daniel Lindroth på Subito och han fixar finaste festen med allt jag gillar. Och vi blir runt drygt 100 personer, en riktig kändispremiär med röd matta och allt.  Jag har letat lite efter ett ställe som speglar mig och vill inte ha för modernt och stramt.

Det är coolt men inte jag. Så det blev Hotel Kung Carl på Birger Jarlsgatan. Där finns en våning, som en lägenhet. Det blir fint.

76ff584ab31bc1c9f91f6e1367c4c6da

Här ska vi ha lite mingel i två timmar.

hotel-kung-carl-exteriör-1050x699

Inbjudan blev så snygg. Gjort som en bok. Det blir bra det här.

Jonathans kusin Madde är här från Miami. Hon lanserar sin hudvård Skin Hero, och vi är hembjudna till hennes mamma på Östermalm. Lennox hade superkul och vill inte gå därifrån. Smörgåstårta och häng med min  favoritras, bullterriern Santos.

Provade Maddes snygga stilettos från Valentino.

img_6139-1.jpg

Nu ska jag fortsätta läsa för Lennox i min bok. Viktigt att han tar del av den. Och han älskar den, vill att jag ska läsa mer hela tiden. Och vi pratar lite kring det. Cancerdiagnosen löper som en röd tråd, som en botten genom hela boken. Jobb, äktenskap, barn, Afrika, ungdom, hästar, vänner och blogg bland annat är de ingredienser som ligger som öar i cancervattnet.  Lennox var så liten när jag blev sjuk. Nu är han väldigt nyfiken.

Men mest är det en människas livsresa med allt vad det innebär att leva. Jag har haft ett väldigt innehållsrikt liv. Upplevt så mycket. Och hade oturen att drabbas av en dödlig sjukdom som präglat mig förstås.

 


Annons

Kommentarer


  1. Eva-Britt Strandfors 10 maj, 2017 on 22:44 Svara

    Längtar att få köpa och läsa,kram fr Frösön o pilotens mamma❤️❤️

  2. LN 10 maj, 2017 on 22:48 Svara

    Ser superfint ut. Helt rätt att ha det i en ”lägenhet”, skapar intimitet i jämförelse med tex en stiff & hipp restaurang. Tycker omslaget på boken är så naturligt & fint, viktigt det med, även om innehållet naturligtvis är det basala.

  3. Mia 12 maj, 2017 on 17:27 Svara

    Har beställt boken längtar tills den kommer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *