VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SLUTKORR!

Det är inte klokt egentligen att vi nu är klara med den här boken. Har suttit i helgen med slutmanus. Alltså korrläst, tagit bort, läst igenom formuleringar och tänkt till noga och ordentligt. Jag har även pratat med Lennox eftersom det finns händelser i boken som han behöver veta om innan den kommer ut och att han ska förstå att alla inte kommer att älska allt i den här berättelsen men att jag står trygg och stadig i det.

Ganska exakt 11 månader har det tagit att skriva och under förhållanden jag inte önskar någon och som jag inte kan berätta om. Men jag är stolt över mig själv, att jag lyckats få ur mig en bok fast det har varit kaos.

Vi åkte till Västerås, till Jonathans faster, åt lite påskmat, och gick ut på nattklubb och dansade, så himla kul och kom inte hem förrän vid 4 i morse, sov till 12. Jonathan släppte av mig vid Urban Deli på Sveavägen vid 16 och jag mötte min redaktör John. Gick igenom de ändringar jag gjort och nu går boken till tryck snart. Bara det sista finlirandet kvar, sista justeringarna. Förläggaren Carina läser på sitt håll idag och på tisdag går vi igenom  allt.

Threst och Lennox är i Kungsberget och åker skidor.

 

 

Så sjukt konstig känsla att hålla den i handen även om det bara är 220 sidor lösa papper. Jag har läst en kvart för Lennox varje dag, vill gärna att han ska ta del av den. Och jag hoppas så att ni kommer att tycka om den här livsresan.

Nu ligger en hel dag TOM och OPLANERAD framför mig i morgon. Det händer nästan aldrig att det inte är något som ska skrivas lagas, göras, träffas.

 


Annons

Kommentarer


 1. Jenny 16 april, 2017 on 21:47 Svara

  Har läst don blogg i många år och gillar det nakna, ärliga tonen.. och ser väldigt mycket framemot att få köpa och läsa boken.

 2. Kerstin 17 april, 2017 on 07:58 Svara

  Håller med Jenny över. Har läst din blogg i åtta år. Även gått bakåt och börjat från början. Älskar ditt sätt att skriva och ser fram mot boken. När kommer den ut? Kommer du att sitta någonstans och signera den? Vore jätte trevligt att få ditt namn i boken.

 3. mia nordström 17 april, 2017 on 10:58 Svara

  Längtar också efter din bok. Har läst din blogg sedan 2008 då jag fick bröstcancer och det var till stor hjälp för mig att följa dig. Så mycket tankar och känslor som jag tror att bara vi med dödsångest förstår. Var kommer jag kunna köpa din bok? Bor på en liten ort i södra Småland.

 4. Annika 17 april, 2017 on 12:51 Svara

  Jag ser verkligen fram emot att få läsa din bok, tycker mycket om din sätt att uttrycka dig i skrift.

 5. Sirpa 17 april, 2017 on 22:40 Svara

  Har följt dig länge på bloggen och kommer säkert läsa boken. Jag har hemma boken ” Livet kan inte vänta” som berättar om min dotter Sabinas kamp mot cancer….läser den då och då men jag blir så ledsen varje gång ….du vet ju hur den kampen slutade <3 Kram Lotta och lycka till med din bok <3

 6. Anka 19 april, 2017 on 13:17 Svara

  Varför nämna saker som inte går att berätta. Säger man A så är det skäligt att också säga B. Eller så nämner man inte A över huvud taget. Då blir det bara ett svek mot bloggläsarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *