VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN RING FÖR 300 000!

I morse på väg till intervju med Isabella Löwengrip på hennes kontor i Sturegallerian. Annars har jag på lunchen varit på pressdagar hos REPLAY och Star Studio. Inte på samma dag men ändå.

Angelica Engström höll ett event för att lansera några av märkena hon har i STARSTUDIO, hon är gift med min fotograf Micael och har  en PR-byrå för smycken, klockor och accessoarer  som ligger på Kaptensgatan.

unnamed

Denna dag huserade de Strandvägen 7 A och bjöd på buffé samt titt på olika smycken, klockor och allehanda fina saker.

Min favorit Emma Israelsson var på plats men även So. Sweden, Sif Jakobs, O´Dwyer, och Boom Watches bland annat. Kul att träffa Emma samt Angelica förstås. Hon är superduktig och hennes STARSTUDIO är den största i Stockholm, tror jag.

Den här ringen ovan var värd över 300 000! Herregud och från O´Dwyer. Jag kan ingenting om smycken. Är rätt ointresserad egentligen av att det ska vara dyra stenar eller sådant. Vet inte vad den här enorma  stenen heter i mitten men väldigt vacker och väldigt dyr.

 

REPLAY

I tisdags var det REPLAY som bjöd på lunch i sitt showroom nära jobbet. Shatilla, min förlagskollega hade sett till att jag fick komma och såklart var det italiensk buffé då REPLAY är italienskt.

Samma här, jag är rätt dåligt insatt i märken. Tänker jeans när jag tänker REPLAY men de hade förstås så mycket mer. Hittade bland annat ett par svarta byxor med röd, smal revär, snyggaste arméjackan jag sett och fin MC-kacka i khaki, i skinn.

Sedan hastade vi tillbaka till jobbet, Shatte och jag. Jag äter ju nästan aldrig lunch på jobbet. Sitter alltid kvar och jobbar så det händer väldigt sällan att jag går på sådana här saker. Men det är kul och roligt  ibland om det är nära jobbet.

I morgon är det fredag. Då kommer Lennox hem. Längtar.


Kommentarer


  1. Lina 7 april, 2017 on 06:38 Svara

    Hej! Såg på Instagram att du ville bli tatuerad av Fru Duva. Om du inte orkar vänta så finns det en jätteduktig tjej som heter @straitjacket på Instagram som har en liknande Duva-stil. Jag har flera vänner som har gått till henne och är supernöjda ?

  2. Lena 7 april, 2017 on 09:14 Svara

    Hahah ja kan heller inget alls om smycken och den där ringen kan lika gärna kosta 30 spänn på glitter för mig 😉 glitter som glitter lixsom 🙂 Ha en fin helg 🙂

  3. lena 7 april, 2017 on 10:43 Svara

    inte om ”militärkläder”, sett många kvinnor i medelåldern med såna kläder. Gillas inte.. not !

    • Siv 8 april, 2017 on 12:32 Svara

      Håller med – INTE militärkläder över huvud taget! Hemskt att klä ut sig till militär för att vara ”cool” med tanke på allt elände som alla krig har ställt till med.

  4. LN 7 april, 2017 on 12:57 Svara

    Är likadan angående smycken, oftast visar det sig, att det som är svindyrt, är det jag tycker är mest tacky och inte skulle bära ens om jag fick det. Fast sen finns det ju fina exklusiva antika, med riktigt vackert hantverk som faller mig i smaken, men då utan massa bling & krafs.Nej, diamonds e inte a girls best friend enl. mitt tycke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *