VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

STEFFO OCH EN LERIG PARK

Unknown-2

Igår träffade jag Steffo. Herregud, vilken härlig människa. Så mycket klokskap och värme. Många av de här övre medelmåldersmännen har enoma egon, är så uppfyllda av sig själva och är väldigt egenkära. Inte alla. Men många.

Men inte Steffo inte.

I morgon ska jag sätta mig och skriva ihop artikeln om honom.

Men nu, ikväll, ska jag på en middag jag inte vet något om. Jag blir upphämtad kl 18:30 och i vanliga fall tackar jag alltid nej när jag har barnvecka. Den lilla tid jag har med Lennox vill jag inte lägga på annat. Men han har beställt köttbullar och makaroner och Jonathan kommer att finnas där. Numera är Lennox ju så stor att han sköter läggningen själv, (med massa tjat förstås)

Spännande vad det kan vara.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *