VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SOVA UT-EN DAG I VECKAN

Vi sover länge på lördagen. Det är lite vår grej. Threst har aldrig gillat det men han läser inte min blogg, det gör någon annan åt honom men det är skönt. Att skapa nya rutiner och egna traditioner. Jag är av den devisen att EN gång i veckan ska alla människor ha rätt att få sova så länge man vill. Tills man vaknar helt enkelt av sig själv. För på söndagar, varannan, går vi upp senast 8:45.

Det var fantastisk väder och nästan 10 grader varmt.

Lennox vill åka skidor. Han har fått nya så det fattar jag. Kort sagt, ät vi långfrukost, åkte till huset för att hämtat alla saker och var vid vid Hammarbybacken vid 14 och innan jag hade hyrt skidor och kommit upp i backen var klockan  15.

Soligt och förstås isigt i backen men sämsta underlaget ever. Jag ramlade en gång men fick stränga order av Lennox att inte stanna till mitt i backen, att jag bara hade mage att ramla just där, hahahaha.

Och sedan åkte vi hem och beställde pizza och köpte massor med godis, tittade på ”Mellon” och jag var ju så taggad på att Nano skulle vinna att jag höll på att svimma.

Idag har Lennox åkt skidor med några kompisar och jag och Jonathan varit på bio på eftermiddagen faktisk. Vi såg Oscarsnominerade ”Moonlight” men jag vet inte jag. Det berörde mig inte alls lika mycket som förra veckans ”Lion”.

Hoppas du haft en fin helg.


Annons

Kommentarer


 1. Gunilla Berg 13 mars, 2017 on 00:23 Svara

  Hej Lotta!
  Nano var kanonbra och han vann svenska folkets röster!
  Nu blev ju vinnaren Robin också bra så bara att hålla tummarna !😍
  Allt branmed PLotta hoppas jag !

 2. Annika 13 mars, 2017 on 10:40 Svara

  Tycker som du om Moonlight, kände bara jasså inombords, medan Lion berörde mig djupt.

 3. Carina 13 mars, 2017 on 15:01 Svara

  Vad är det för galenskaper att inte få sova ut på helgerna… Bra att du låter L. sova tills han vaknar, och du med, tycker jag. :)
  Carina

  • Kjersti 13 mars, 2017 on 18:18 Svara

   Håller med dej Carina!!! Varför får man inte ta sovmorgon?

 4. Cath 13 mars, 2017 on 19:51 Svara

  Förstår inte, läser nån annan din blogg åt Threst? Om han inte läser den själv så är han väl inte heller intresserad att få den återberättad för sig tänker jag?
  Jag önskar jag kunde sova på helgerna och inte vakna av mig själv i ottan, lyllosar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *