VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CYBERLOVE

Josefine: Det här kommentaren gjorde min dag! Keeps me going

”Såklart nättrollen i grunden handlar om avundsjuka.. Jag menar vem hade inte velat ha ditt hjärta, din kropp, din hjärna, din vassa penna, ditt kontaktnät och din fina lägenhet? Du är dessutom modig, företagsam, livserfaren, kaxig, skör, flitig, humoristisk, en fenomenal Lennoxmamma och Jonathanfjälla (jo man kallar’t så i Norrland där jag ursprungligen härstammar ifrån).

Framförallt har du lyckats med den otroliga bedriften att tokspöa skiten ur en riktigt vidrig skitsjukdom och både innan, under tiden och nu långt efter den heroiska kampinsatsen hela tiden, dag ut och dag fortsatt att förgylla till det på våra skärmar.

1000 TACK för alla insikter, inblickar, ja för ALLT intressant !!

Du har dessutom under denna resas gång generöst dirigerat oss läsare vidare till många andra drabbade fantastiska människors bloggar, tillsammans har ni satt ord på vår andras största rädsla. Vårt blod har isats, tårar har flödat och framförallt har vi tvingats tänka till och förstå att tiden vi får med våra älskade tyvärr inte är evig..

Utan ditt länkande och berättande så hade man ju aldrig fått ta del av livskapitel från Jenny, Sabina, Anna, Kristian, George, Musikfröken, Linda och många fler ändå såklart..

Lotta, du om någon besitter verkligen en supertalang att kunna klä känslor med ord.

Sen det här att du dessutom bjuder med oss läsare så att även vi på olika vis får chansen att bidra lite till dina spännande välgörenhetsprojekt, DET gör ju inte att du blir en direkt mindre vacker människa om jag skriver så.

Plötsligt är var och varannan bloggare iväg och delar ut glasögon ute i världens mindre rika områden. Det är förstås på ett vis bra om fler behövande får möjlighet att kunna se igen men det var DU som for iväg först, sånt är viktigt att komma ihåg ?

Personligen tycker jag din blogg på nåt vis känns mycket seriösare och mindre ”köpt” än alla andra storbloggares. Hos dig slipper man en massa jomsig överdriven reklam där äckliga hudfjälliga fötter ska zoomas in såpass att man tappar aptiten i flera veckor eller rabattkoder hit och dit med uppmaning om att ”Köp köp även om du inte behöver skiten”

Fortsätt håll din fana högt! Skit i dom som inte fattar bättre! Du är verkligen PÅ GÅNG nu!

Psst men du Lotta, börjar du inte se lite väl läcker ut ? Herregud kvinna var ska detta sluta”


Kommentarer


  1. Nettan 10 mars, 2017 on 22:32 Svara

    Jag håller med i vartenda ord! Du är fantastisk på många sätt!

  2. Sara 10 mars, 2017 on 22:44 Svara

    Hej Lotta,
    Du är verkligen värd Josefins kommentar! Du är den du är. Har följt din blogg många år, i motgång och medgång. Känslan jag alltid har haft är att du skriver ärligt och från hjärtat. Fortsätt så. Har dock alltid förundrats hur du har orkat fortsätta skriva så helhjärtat med allt ”hat” – och alla elaka kommentarer.?

    Kram Sara (Glesbygdsfrun)

  3. Vilken härlig kommentar,du förtjänar den.
    Kram❤

  4. Carina Johansson 10 mars, 2017 on 23:40 Svara

    Så bra skrivet till dig!!! Håller med hon i vartendaste ord❤

    Har följt dig i många år & viker aldrig från din sida?
    Kram ?

  5. Sofia 10 mars, 2017 on 23:50 Svara

    Så fint skrivet och så sant i vartenda ord! Om jag haft förmågan att uttrycka mig så som Josefine har så hade jag för länge sedan skrivit precis så – tack Josefine för att du talade även för mig och tack Lotta för att du låter mig följa dig i ditt liv.

    Kram

  6. Christina 10 mars, 2017 on 23:58 Svara

    Du äger Lotta❤

  7. Helena 11 mars, 2017 on 01:18 Svara

    Grymt bra skrivet! Inget mer behöver tilläggas❤️
    Kram

  8. Nina 11 mars, 2017 on 07:35 Svara

    Kunde sagt det bättre själv❣️
    Du är fantastisk Lotta?

  9. Nina 11 mars, 2017 on 07:36 Svara

    Kunde sagt det bättre själv❣️
    Kram nina

  10. Nina 11 mars, 2017 on 07:39 Svara

    Blev såå fel? Kunde INTE skulle det vara förstås❣️
    Kram nina

  11. Helene Olsen 11 mars, 2017 on 10:34 Svara

    Jag har följer dig på bloggen,fb och på instagram och kan bara instämma om allt som Josefin skriver hon har bara lättare att få ur sig orden i text. Tack Lotta för dina varma och starka texter som stundtals griper tag i hjärtat på en.

  12. SaraH 11 mars, 2017 on 11:02 Svara

    Jag håller åxå med. Tack Josefine för att du sätter ord på det och framför det till Lotta!
    Lotta, du är fantastisk!!! Tack för att jag får följa dig 🙂 och för att du fortsätter skriva 🙂

    • Irene 11 mars, 2017 on 11:42 Svara

      Vad bra du är Josefine! Lotta hade knappast kunnat skriva bättre hyllningsbrev själv.

  13. Margareta 11 mars, 2017 on 11:47 Svara

    Jättebra skrivet Josefin! Håller helt och hållet med, har följt Lottas blogg i många år och kommer fortsätta många år till hoppas jag. Tack Lotta för att du är den du är. Kram

  14. Cecilia 11 mars, 2017 on 13:28 Svara

    Härligt med en sådan ödmjuk person som du, Josefin, som så klockrent uttrycker dig! Lotta är väl värd dina ord! ❤️❤️❤️

  15. Kicki 11 mars, 2017 on 16:08 Svara

    Så bra skrivet håller med er andra ?

  16. Malin 11 mars, 2017 on 16:21 Svara

    Jag ska ärligt säga att jag inte läser din blogg lika ofta som tidigare, den har förändrats, liksom du. Jag har inga synpunkter på det, det är din blogg och ditt liv och så ska det vara! MEN jag vill av hela mitt hjärta tacka dig för att du via din blogg tog mig igenom hela min cancerperiod. TACK !!! Du var mitt ankare och det var först när jag började läsa din blogg som jag kände att jag vågade tro på att bli frisk och bara detta att kunna få identifiera sig med någon i samma sits var förlösande. Dessutom satte du så ofta ord på alla känslor, ofta mitt i prick och det var otroligt skönt. När jag tänker tillbaka på den värsta perioden i mitt liv dyker du ofta upp i tankarna och jag tänker ofta; tack Lotta. Så nu ville jag bara säga det, på riktigt. Och även om jag inte läser bloggen lika ofta nu som sagt, så ser jag verkligen fram emot din bok. Kommer att köpa den direkt. Önskar dig allt gott från djupet av mitt hjärta, hälsa, kärlek och glädje. Kram

    • Lotta gray 16 mars, 2017 on 22:49 Svara

      Tack snälla Malin. Så glad jag blev nu.

  17. Monica 13 mars, 2017 on 12:43 Svara

    Underbart skrivet!

  18. Helen Holm 14 mars, 2017 on 07:07 Svara

    Du är Du och det räcker, tack för att du delar med dig av ditt liv, finns bara en Lotta och det är du. Du gör rätt lev livet för livet går ej i repris. Kram Skånskan ❤

  19. Eva 16 mars, 2017 on 09:58 Svara

    Suck…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *