VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILLBAKA I KYLAN-HOS NANO

Unknown-7

Flyget hem.  Oh. Först litet plan från Zanzibar till Dar es Salaam. Skump, skump. Och så vänta fyra timmar. Flyg ca 8 timmar. Vänta på Istanbul flygplats 2,5 timme. Och så landa söndag eftermiddag. Och mina fötter. Ringde SÖS när jag landat men de bad mig avvakta. De var helt uppsvällda, kliade, tårna som små prinskorvar.

Åker direkt till huset och ger Loppan mat då Threst och Lennox åker skidor. Åh så mysigt att träffa honom. I min bok har han flera kapitel, den där katten.

Igår gjorde jag en långintervju med ”Melodifestival”-aktuelle Nano. Min idol i tävlingen. Redan innan han sjungit klart sin låt och klev av scenen  för några veckor sedan skrev jag till honom på Instagram om att jag ville ses. Och igår var det dags. Så väldigt härlig, skön och …genuin.

 

I natt lade jag mig 3. 40. Helt galet för jag lämnade in refuseringen till min bok. Mycket som ska ändras, tas bort, läggas till. Så tryckte jag på send till förläggare och redaktör framåt morgonen,. lade mig utan att borsta tänderna och vacklade upp tre timmar senare för att gå till jobbet.

Så nu ikväll finns liksom inget att skriva vilket är extremt ovanligt. Att jag sitter framför TV:n i min soffa händer aldrig, bara den veckan Lennox är hos mig. Den barnfria veckan är det bara sena kvällar och jobb. Det här med balansen, otroligt svårt.

 

 


Kommentarer


  1. Marie 28 februari, 2017 on 18:30 Svara

    Hoppas du inte refuserade din egen bok… utan redigerade!! Häpp!!

  2. anne nordberg 28 februari, 2017 on 19:25 Svara

    Hur har det gått med dina fötter? Är de fortfarande uppsvällda?
    Har själv haft likadant i värmen på semestern…det är hemskt….

  3. titti jahn 28 februari, 2017 on 19:46 Svara

    Refusering eller redigering? Verkar hipp som happ med din bok…vad händer?

  4. Anette 1 mars, 2017 on 08:19 Svara

    Stackare…avvakta….kan inte förstå att man inte kunde ge dig något som kan hjälpa mot svullnaden och obehaget.

    Låter som du absolut bör få det undersökt.

  5. E.Rodeback 1 mars, 2017 on 11:09 Svara

    Refusering .?????

    Det är sånt som kallas Freudian slip!

  6. Anna 1 mars, 2017 on 11:40 Svara

    Får själv svullna fötter och anklar i värme, och har uppsökt vc som säger samma sak: avvakta. Att avvakta är varken lätt eller roligt när man stapplar omkring, det gör ju ont också.
    Häromdagen läste jag att man ska stoppa fötterna i Schweppes Tonic, som ett fotbad. Det ska lindra svullnaden och få igång blodcirkulationen. Inte vet jag om det funkar, men det kan vara värt att prova medan du avvaktar. Jag ska göra det nästa gång mina svullnar. Bara tonic, inget vatten – så köp en stor flaska. Hoppas det funkar!

  7. Per 1 mars, 2017 on 15:46 Svara

    ”Det här med balansen, otroligt svårt.”
    Barnfri vecka – jobb, är inte det balans?
    Jag menar till skillnad mot den obalanserade ensidigheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *