VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GAYGALAN

gay5221

Foto: Malin Bondeson

Härliga Gaygalan med kollegan Maggie. Jag älskar Gaygalan. En speciell stämning. Kanske för att människor där har varit tvungna att vara modiga och möta en del fördomar och att det ger en viss karaktär och en edge i kanten. 

Här nedan är det Miss Fluffy. Han är fantastisk. Förra året var jag inte där. Så då hade han letat efter mig för att ta vår obligatoriska bild. Sötnosen!

Unknown-1

Det är fredag och här hemma laddar vi för mys. Det nya är att vi tittar på film i min säng med mina Comfortdoftande duntäcken runt oss. 

I morgon klockan 12 går planet till Tanzania med Specsavers. Möta upp de andra på Istanbuls flygplats. Det är optiker och så vinnaren av Årets glasögonbärare, Ulrika från Västerås. Några ses redan på Arlanda, bland annat fotograf Christoper som rest med vid mina två tidigare resor.

gay5199Miss Fluffy

Jag ska redigera min bok på planet. Det är många timmar och vi tar ett litet inrikesflyg från miljonstaden Dar Es Saalam och landar Zanzibar 6 på morgonen. Lennox ska med Threst och hans flickvän med barn och åka skidor som han älskar. Bra. Vi gör båda något vi tycker om. Det tror jag man blir lycklig av.

Nu ska jag fortsätta packa. Ska ju även ha med en full resväska med glasögon. 

Äventyret kan börja.


Annons

Kommentarer


  1. Bettan 18 februari, 2017 on 15:36 Svara

    Haha… är du inte lite för gammal för ”ankmun” på foton !!??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *