VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ALLA HJÄRTAN

Vi hade en mysig kväll igår. Bokar bord på en restaurang i Mall of Scandinavia. Sushi på rullband. Jag ville överraska Lennox som, precis som jag älskar sushi.


Och jag fick tre röda rosor och en bukett vita liljor av männen i mitt liv. De vet vad jag gillar.

Nu har jag tittat på en trea med uteplats vid Johanneshov och så nöjd med nya jackan från Jofama. Grafitgrå mocka. Grova dragkedjor. Spot on och så lite stor, som jag gillar.

Hade du en fin dag igår?

Laddar inför avresa till Zanzibar med Specsavers på lördag med att långintervjua Melloaktuella Ace Wilder i morgon. Vi ska bo på Kwenda Rocks, ja inte Ace förstås,  men sist jag lade ut en bild från hotellet i Dar Es Salaam blev ett ett jäkla liv.

38426916

Reser man i biståndsbranschen ska man bo därefter är den vanliga devisen. Jag tror dessvärre att det inte finns några skruttiga hotell på Zanzibar utan att Specsavers har valt ett de tycker är rimligt. För min del kan jag bo precis var som helst bara jag får sova ok och slippa frysa.

Vi jobbar som sagt från 8 på morgonen och är tillbaka vid 8 på kvällen. Viktigt dock med wifi, framför allt för mig som bloggar och för andra som behöver sköta sin business.


Annons

Kommentarer


  1. Sara Natt och Dag 17 februari, 2017 on 18:28 Svara

    Var rädd om dig! Du behövs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *