VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GALOR

Guldbaggen 2017

Foto: Malin Bondeson.

Januari.  Galornas månad. Och jag kör all in den veckan jag kan jobba hur mycket och länge som helst. Går till jobbet vid 8:30 och oftast stannar jag tills jag går raka vägen till ett event vid 18 för att gör röda mattan.

Sedan beror det på när jag är hemma men det blir väldigt långa dagar.

Här ovan är från Guldbaggen i måndags med min duktiga och proffsiga kollega Linnea.

Fadime Galan 2017

Maggie och jag på Fadimegalan i söndags.

Och de veckor kärlek är här åker jag hem vid 16. Lagar middag, läxor, hemmakvällar. Jag har pratar tidigare om det här livet med enorma kast. Att många separerade tycker det är bra, blir någon form av liv där man ena veckan kan slå klackarna i taket, göra vad man vill och hej och hå medan man andra veckan får rutiner och lugn och ro. Det bästa av båda världar som de uttrycker.

Blä, säger jag. Jag vill ha samma jämt. Har aldrig gillat tvära kast. Och då är det inte klackarna  i taket-livet jag vill ha bestående.

Just nu dricker jag två liter laxabon. Fy fan rent ut sagt. Som at dricka fiskrens, tjockt är det också. I morgon kl 14 ska jag till SÖS och göra en koloskopi av tarmen. Det görs cirka var 3-4 år för att se att ingen ny cancer, polyper har bildats. Och då måste tarmen vara ren från avföring.

Men innan dess på förmiddagen intervjuar jag ”Melodifestival”-aktuella Jasmine Kara, sedan raka vägen till SÖS och sedan väntar Danny Saucedos premiär på Börsen. Ett fullständigt galet tempo de här veckorna när Lennox är hos Threst.

Håll tummarna för en fin tarm i morgon.


Kommentarer


 1. Hope 24 januari, 2017 on 23:18 Svara

  Jag håller tummarna Lotta!
  Kram❤

 2. Cath 25 januari, 2017 on 09:37 Svara

  Jag är inget fan av galor, tycker det är inbördes beundran och totalt ointressant för andra som inte är i branschen, som att bevittna någon annans firmafest, men då menar jag galor som Guldbaggen och Fotbollsgalan typ. Jag är iof totalt ointresserad av kändisar, alltför många program på TV där de får möjlighet att sitta och beklaga sig över taskig barndom, ”jag var rödhårig typ … ”
  Men jag såg Cancergalan för första gången i år och den berörde verkligen, skulle nog kunna tänka mig att se Svenska Hjältar (osäker på namnet), galor om vanliga människor och insamlingar till nödställda, en viss skillnad.
  Håller också tummarna för dig! <3

 3. Cata 25 januari, 2017 on 18:21 Svara

  Följer din blogg sen 2009. Kommenterar sällan.
  Men såklart jag håller tummarna för dig imorgon. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *