VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HELGEN I BILDER

Vi tar oss till galan ”We are one” i Friends Arena. Jag har aldrig varit där förut, inte i mall of Scandinavia heller för den delen. Och jag brukar sällan gå på saker, event privat. Jag jobbar så mycket och är på de här tillställningarna så ofta ändå så jag värdesätter mycket hellre att vara hemma eller på en middag eller så.

img_3451.jpg

 

 

img_3468.jpg

Köpte en så fin väska i skinn på Farraw. Billig. Faktisk bara 560 kronor. Inte min stil egentligen, alldeles för damig på något vis, gillar inte en här doktorsväsk-modellen men älskar gulddetaljerna ihop med svart skinn,( mamma , du ska få tillbaka din väska jag har här)

Putte Nelsson var konferencier bland annat och det är skönt att bara kunna luta sig tillbaka och njuta istället för att alltid vara på helspänn när man jobbar för att inte missa något. Galan slutade 21:30 och vi slank in på Gallerian och åt en sen middag på restaurang Klang.

 

Lennox är ju hos Threst denna helg och kommande vecka. Och den är fylld till bristningsgränsen med vimmel. Guldbaggen i morgon, barnfilmen ”Vaina” på tisdag, Danny Saucedous show på onsdag, ”Book of Mormons” på torsdag och Till minnet av Förintelsen på fredag. Inte en enda kväll ledig. Men så är det. Det är mitt jobb.

Nu ska här göras chokladbollar.


Kommentarer


 1. Monique 22 januari, 2017 on 23:21 Svara

  Ett förslag:
  Istället för chokladbollar: laga mat och gör matlådor inför kommande vecka.

  /M

  • Sofia 23 januari, 2017 on 20:02 Svara

   ??? Vet du att det är en 50-åring du tycker dig ha rätt att föreslå/råda om vad hon skall göra för mat??? Har hon bett om sådana förslag?

   Att du orkar ha denna bloggen Lotta med så många ”präktiga” rådgivare!

   • Siv 23 januari, 2017 on 21:24 Svara

    Lotta klagar ju ständigt över hur trött hon och verkar ofta strunta i maten – chokladkaka istället för lunch, o s v, så rådet var inte helt taget ur luften tycker jag.

   • Eva 24 januari, 2017 on 00:15 Svara

    Håller med.

    • Eva 24 januari, 2017 on 00:16 Svara

     Alltså, jag håller med Sofia o ingen annan.

   • Monique 24 januari, 2017 on 22:40 Svara

    Svar till Sofia, som hade synpunkter på ”präktiga rådgivare”.

    Du påpekar att det är en femtioåring jag kommunicerar med. Ja, det förtjänar faktiskt att understrykas, för med en boytoy på 27 år, hårförlängningarna, fejkfransarna, fejknaglarna och lite fillers här och där, samt den allmäna rädslan för att bli gammal OCH DEN TOTAL OKUNSKAPEN VAD GÄLLER KLIMAKTERIET är det ju minst sagt svårt att tro att det handlar om en vuxen människa (som dessutom skall göra chokladbollar)..

    /Monique

    • Sofia 25 januari, 2017 on 23:42 Svara

     Att du inte skäms att alls läsa en sådan, enligt ditt tycke, förfärlig människas blogg? Det säger mer om dig än om Lotta att du fortsätter snoka (det kanske heter håller dig ajour ?) i hennes liv. Förresten så heter det inte boytoy, det korrekta ordet är toyboy om man nu vill använda ett sådant uttryck.Din kommentar om den unge mannen verkar mest vara avundsjuka. Byt blogg!.

 2. Lena 24 januari, 2017 on 08:32 Svara

  Jag är också 50 plus ngt år . Jag äter också hellre chokladbollar än mat :):) Sådetså :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *