VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ROTA RUNT I TARMEN

img_2356
Jahaja. Då var det dags att röntga tarmen på SÖS. Flera år sedan. Och nej, jag är inte så jätterädd för att det ska ha uppkommit en ny cancer där igen. Det känns helt osannolikt.

Min rädsla består av att det ska komma tillbaka i levern, eller i lunga. Kallelsen är i januari. Långt tid. En av utmaningarna jag lärt mig av genom sjukdom, skilsmässa och skit. Lev här och nu. Ta inte ut sorg i förskott och låt inte sorgens fåglar bygga bo i ditt hår. Men svårt, så svårt att leva varje dag utan att ägna en tanke på återfall.

 

Fint mail från en bloggläsare. Det gör mig så väldigt glad att min blogg kan hjälpa andra även om den numera inte lika mycket handlar om cancer så kommer det alltid vara ett ständigt återkommande ämne och en plats att hämta information och råd ifrån.

”Hej Lotta!

Jag läser din blogg regelbundet. Började läsa när min pappa fick cancer som han senare tyvärr gick bort i. Sedan har jag bara fortsatt eftersom jag uppskattar dina berättelser, din uppriktighet och ditt engagemang i saker som jag önskar att jag också hade drivet att engagera mig i.

Jag har också upplevt en skilsmässa. Därför har jag följt dina berättelser och dina tankar och funderingar igenom din. Kan i alla fall berätta att det kan bli hur jättebra som helst. Men det tar lite tid. Det måste det få göra när man har barn.

Som sagt, jag vill att du ska veta att du har en riktigt bra blogg. Blandade ämnen som berör dom flesta. Familj, problem, ekonomi, inredning, nöjen och vardag. Även om jag är en man på 50 år, ser jag alltid fram emot att läsa.

Du är en tuff, känslig, rolig, smart, söt, duktig och levande tjej. Du inspirerar och rycker tag i mig allt som oftast. Jag önskar dig all lycka. Ser mycket fram emot att få läsa din bok.

Ha det så bra och tack så jättemycket för dina tankar!”

 


Annons

Kommentarer


 1. Helena 5 december, 2016 on 19:44 Svara

  Så fint och så sant!❤️
  Kram Helena

 2. Skriver inte ofta men läser mer.
  Ligger i skilsmässa just nu o tycker om din blogg,gillar din ärlighet.
  Allt är tufft just nu o vet inte när jag kommer bli glad igen.

  Kram Camilla

 3. Melisandre 6 december, 2016 on 00:23 Svara

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *