VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KONGO-HAR EN DEL AV MITT HJÄRTA

 

IMG_0605

Tänkte på Kongo häromdagen när  jag fick ner en massa snö i mina UGGS.  Att det var så jävla dumt att jag var där  i slutet av min uppförsbacke, där någonstans i mars. Jag hade bott i min lägenhet några månader och dels varit i Tanzania precis innan. Veckan innan. Att det ibland är svårt att vara närvarande när man inte mår sådär hallon direkt. Men att en av de saker jag bär med mig är mannen i uniform som stämplade mitt pass när jag skulle gå de få metrarna över den lilla träbron som skiljer Kongo från Rwanda.

 

”Kom snart tillbaka. Vi behöver er”

 


Kommentarer


  1. Hanna 28 november, 2016 on 19:53 Svara

    ❤️

  2. Helene 28 november, 2016 on 23:30 Svara

    ❤️ ❤️ ❤️

  3. Anna 29 november, 2016 on 11:20 Svara

    <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *