VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄLSK PÅ JOSEFIN

Jag får en del skit. Läsare som kräver svar . Tror att jag har en skyldighet att förklara vem jag gillar, vad jag tjänar, att jag på något vis ska redogöra för val jag gör. Tänk att ni köper en bok och läser den. Inte ringer man väl upp författaren och avkräver svar på hur hon/han tänkte eller resonerade om det är en självbiografi? Och en del klagar på att jag inte svarar i kommentarerna. Men att behöva svara på frågor som är helt orimligt ställda går inte.

Det märkliga är att desto äldre kvinnor verkar vara, desto mer bittra och oförstående är de. För kvinnor är det i 99 % av fallen som hackar, dömer och lite fint bara vill ”säga” sitt. I all välmening.

Konstigt, för med åren har i alla fall jag lärt mig att livet är svårt och när jag var yngre hade jag lättare att döma men den yngre generationen verkar stöttar sina medsystrar på ett helt annat sätt nuförtiden och har en mycket större tolerans för oliktänkande, eller icke traditionella val i livet.

Nåja.

Så det är klart älsk på Josefin. Tack för så mycket pepp!

Fina talangfulla inspirerande härliga coola snygga balla fräsiga och helt fantastiska Lotta. Du är så väl förunnad denna din nuvarande paradisiska upplevelse. Har följt dej här via fina bloggen din sedan du blev sjuk, haft ont i magen med dej inför alla pirriga besked du väntat på.

Har varit så lycklig för din skull när du stämplades som frisk igen!! Har imponerats och rörts till tårar av dina resereportage, avundats att du fått åka runt i husbil, har skrattat åt din knasiga humor ibland och avundats massa god mat du fotograferat av och visat oss för jag gissar ju att du åt upp den sen.

Är så fint att såhär från periferin få följa med när din fina son växer upp och nu plötsligt är en ung stilig liten man. Minns ju när du beskrev hur du satt på en pall och väntade att han skulle somna någon gång där vid kvällsnattningarna ibland rätt långa.

Du är en otrolig kvinna på alla sätt och vis. Glöm aldrig det!!

Det enda negativa jag kan komma på är att du är onödigt hård mot dig själv ibland. Släpp kontrollen lite oftare och bry dig inte så rackarns mycket om oss andra hela tiden.

Du håller fanrackaren så himlade högt hela tiden och det borde rimligtvis innebära att du får ont i armarna som bara den.

Tillåt dig själv att vila ut, slappa loss och ladda batterierna som tycks gå så på fullgång mest hela tiden.

Du behöver det och vi behöver dej..Tack gulle du att du så generöst dag efter annan bjuder in oss i din härligt skiftande värld.

Tusen tack för alla bilder, all text och all själaberöring genom åren.

Plötsligt är det jag som sitter och nattar mina egna barn.

Du är fantastisk! Punkt och slut ->.


Kommentarer


  1. Bo karlsson 23 november, 2016 on 16:43 Svara

    Jag säger också, du är fantastisk punkt slut?????

  2. Diana - "La madre" 23 november, 2016 on 16:50 Svara

    Du har verkligen inget att redogöra och förklara, du lever ditt liv som du vill och hur du vill. Bitterhet är tragiskt och man kan ju bara önska att de som känner denna bitterhet ska kunna må bättre någon vacker dag.

    kram fina Lotta

  3. Nina 23 november, 2016 on 16:59 Svara

    Word!! Så bra skrivet av Josefin.

    Är så trött på alla bittra..ja mest kvinnfolk som häver ur sig det ena eller det andra.
    Man får tycka olika, men behåll vissa saker för dig själv!

    Mycket handlar om avundsjuka – tror ärligt att många vill ” gå i Lottas skor” .
    Lotta du är cool, du vågar saker andra kanske funderar på eller inte vågar, du är snart 50 och snygg som få.

    Snälla systrar – håll ihop och stötta varandra istället för att gnälla och kasta skit.

    Tack Lotta för att du delar med dig av ditt liv till oss andra. Du är en grymm kvinna och fin förebild!

  4. Lars N 23 november, 2016 on 17:55 Svara

    Bravo Josefin! På spiken.

    Håller helt med din egen personliga betraktelse om kommentarernas art.

    Åter till Josefins Pepp – JA fortsätt vara det du själv väljer att vara! Perfekt lagom och i god kombination motsägelsefullt, som det mesta i livet, Stay Strong!

  5. Anki 23 november, 2016 on 18:29 Svara

    Josefin och Nina, BRA skrivet! Nog är det väl rackarns oxå att vi inte kan glädjas med varandra, vi kvinnor. Tycker en av dessa ”äldre kvinnor”, som troget följer bloggen.

  6. Agneta 23 november, 2016 on 18:34 Svara

    Just det du skriver om kvinnors varande mot andra kvinnor – ja det existerar ju inte i männens värld något motsvarande som ens kommer i närheten.Jantelag och avundsjuka möter alla kvinnliga bloggerskor – nästan uteslutande från kvinnor, ofta äldre kvinnor som ser den nya generationen ta för sig på ett annat sätt än vad de själva kunde.Bara att utbilda sig,resa – världen ligger öppen!Vill de gå riktigt illa åt någon så syftar de på barnen i någon form – där har vi det riktiga slaget under bältet. Man vet liksom vart någonstans det tar lite extra att kritisera och håna.Barn som överhuvudtaget inte har någon som helst uppfattningen eller är inblandade. Men får ta skit ändå.T o m för hur de ser ut.barn som aldrig sagt ett ont ord och liksom inte är inblandad i konversationen på något sätt!
    Varför? – för att man kan! För att man är anonym.
    De underliga är att jag tror de här kvinnorna var de som stöttade mest då du var sjuk, skrev gulliga kommentarer då.När du var uträknad på nio.
    För att du då hade ett mer mediokert liv än dem.
    Ännu mera obeskrivligt onaturligt hemskt!
    Och det är inte undra på att du tar illa vid dig – men njut – varje minut. Så härligt med din senaste resa! Vilken färg på vattnet – vilka bilder ,Wow! Vilka fina vänner du har!

  7. Lotta i Göteborg 23 november, 2016 on 20:19 Svara

    Håller med Josefin till 100 %. Du är verkligen helt fantastisk och jag önskar att jag hade dig som vän! Jag har sagt det förr och jag säger det igen, strunta i alla missunsamma, avundsjuka bittra kvinnor som försöker sprida sin negativitet. Du är bäst!

  8. Lisa 23 november, 2016 on 20:40 Svara

    Hej Lotta!
    Du är bra.
    Krama din katt när nu får tillfälle. Jag vet att Loppan
    älskar sin matte.
    Roligt att se Lennox han är en stilig kille hälsa honom det.
    Skit i alla gamla kärringars tyckande!
    Hälsar en gammal jobbarkompis.

  9. Milla 23 november, 2016 on 20:51 Svara

    Håller också med Josefin fast jag är en äldre kvinna på 50 ? Läser dagligen och väntar på dina inlägg. Ljuvliga bilder och så trevliga inlägg. Du är en superkvinna!

  10. eva 23 november, 2016 on 21:55 Svara

    Instämmer i Josefins ord. Önskar dig allt gott Lotta / Kram på dig!

  11. Karin 23 november, 2016 on 22:36 Svara

    Brukar aldrig gå in bland bloggkommentarer just för att det ofta finns de där bittra avundsjuka tanterna (tant blir man oavsett ålder när man blir bitter o gnällig) som spyr galla.
    Men nu måste jag bara säga T A C K Lotta för allt du delar med dig av! Och T A C K Josefin för att du satte ord på det som så många av och tänker o känner! ??
    Kram på er alla sköna tjejer! ❤️

  12. Cath 23 november, 2016 on 22:38 Svara

    Jag gillar när det är nyanserat. Rena idiotkommemtarer går så klart bort men att alltid hissa, så ser inte livet ut. Berömma kläder och utseende blir enformigt i längden och känns pubertalt. Med respekt för just din blogg, men att hylla någon som man bara känner via bloggen till skyarna som en alldeles otroligt fantastisk människa är naivt. Bloggaren har många fler sidor som inte läggs ut, liksom vi andra.
    Jag är relativt gammal 51 och vill minnas att du själv för inte så längesedan dömde unga tjejer som hade trevligt på krogen.. det kanske är sånt som kommer med åldern…
    Respekt bör vara ledordet.

    • Mia 24 november, 2016 on 07:16 Svara

      Håller helt med dig. Jag har läst den här bloggen länge och visst förekommer fullständigt idiotiska kommentarer men med så många läsare måste det också förekomma en och annan gränslös person som kanske inte mår så bra. Däremot att ge uttryck för att en inte tycker lika alla gånger och kanske någon gång hoppas på en reflektion kring det är i mina ögon inte alls att vara ”gammal surkärring” och önska Lotta ont. Att ha en annan åsikt som läggs fram på ett respektfullt sätt är inte nätmobbning.

  13. Elsa 23 november, 2016 on 22:39 Svara

    Jag har bara en sak att säga: Amen!
    Vi har alla ett fritt val. Är vi inte nöjda med vår livssituation, så gör något åt det! Istället för att kritisera Lotta och andra bloggerskor och visa missunnsamhet, ja rent av elakhet med alla pikar hit och dit.
    Som jag sagt förr, man blir ju mycket trevligare att vara med sig själv också om man är trevliga mot varandra.
    Se er i spegeln. Ser ni en bitter människa med döda ögon, eller möter ni en levnadsglad människa med glittrande snälla ögon i spegeln?
    Vi väljer själva. Fantastiskt eller hur?
    Lotta, du är en fin människa, både ut och in. Fast jag inte känner dig så vet jag bara det. Ta för dig av Livet!

  14. Melisandre 23 november, 2016 on 23:08 Svara

    Äsch skit i dumma kommentarer! Du är inte skyldig att svara eller redovisa någonting här på din blogg. Kram ????

  15. Helena 24 november, 2016 on 10:02 Svara

    På pricken Josefin!! Precis så!?
    Blir så glad över denna nätkärlek❤️
    Kram på er❤️
    Helena

  16. Hanna 24 november, 2016 on 15:42 Svara

    Så himla bra skrivet Josefin! Håller med till 110%! Stor kram till dig Lotta ❤️

  17. minnaõ 24 november, 2016 on 18:11 Svara

    Kram till din fina starka ärliga vackra inspirerande blogg. Tack för att du vill dela med dig av dina upplevelser, tankar och vardag.

  18. Pia 24 november, 2016 on 22:24 Svara

    ?

  19. Annelie 26 november, 2016 on 09:34 Svara

    ?

  20. Cecilia 26 november, 2016 on 11:54 Svara

    Det är DIN blogg! Du delar det du vill med oss läsare! Vi kan välja den, eller välja bort! Du är grym, Lotta! ❤️

  21. Jessica 5 december, 2016 on 08:35 Svara

    Du är en sån vacker kvinna på både utsidan och insidan! Jag önskar att man hade fått lära känna dig, alla skulle ha en sån vacker vän i sin närhet! Du inspirerar! Just nu genomlidit vi ett helvete! Min man fick diagnosen testikelcancer när våran son bara vara 2 månader! Han är idag 8 månader och vi hoppas att detta helvete snart ska vara slut så vi kan börja leva! Börja leva vi tre och inte behöva oroa oss för den där cancern som tog över vårat liv! Mannen opererades i somras och nu genomgår han cellgifter! Cellgifter som slagit ut honom helt! Fått dom mest otänkbara biverkningarna och jag lider så med honom! Vi kämpar och kämpar och hoppas att nästa år,då är det vårat år! Ta hand om dig och din fina son lotta!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *