VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DOP-LÄNGBRO-ÖREBRO

Lördags. Vi tar bilen till Örebro, jag och Lennox. Min kusin Jacob ska döpa sin Hayley med sin kärlek Johanna. Här är det gudmor som håller i Hayley. Här begravdes ju min gammelmormor för et tag sedan. Nu är det ljus och liv, glädje. Min släkt har kommit att betyda mer för mig.

Det kanske blir så när man blir äldre. Vi kom i tid. Svårt att beräkna tiden men vi åt lunch och bytte kläder på toaletten på en mack, jag och Lennox. Och så kom vi lagom till kyrkan till 12:30.

Jag har blivit så gråtmild nuförtiden. Både glädje och sorg. Det stockar sig i halsen och snörper sig i bröstet. Kanske är det skilsmässan, att gå igenom svåra saker gör åtminstone mig, ödmjuk över livet. Att det kan vara så vackert, svårt och ändå fantastiskt för det mesta.

img_1390

Mamma och jag och så Lennox. Foto Olympus Pen F

Mitt liv är ju inte alls som förut. Nästan allt är förändrats, Mitt boende, min bekantskapskrets, min ekonomi, och även om det är värt varenda sekund är det en enormt stor process som tar tid att harva sig igenom.

Och så sov vi hos Steve och Kicki. Vaknade inte förrän 9.30. Jag tycker så mycket om dem. Steve är min kusin. Våra barn är nära varandra. Har blivit det de senaste 2-3 åren. Det är så synd att det är 25 mil emellan oss.

På söndagen åkte vi hem sent. Usch, kom inte hem förrän 21:30. Jobbigt att köra i mörker.

Här bjöd vi svärmor på middag men hon var sjuk och jag hade inte lyssnat av min telefonsvarare så vi fick äta själva.

img_1456.jpg

Men det gjorde att vi fick hela min äpplepaj för oss själva.


Kommentarer


  1. Ingrid 26 oktober, 2016 on 14:22 Svara

    Funderar varför kan du inte umgås med dina gamla vänner var det bara Trests vänner? Hade en väninna som skilde sig och tog avstånd från alla gamla vänner vilket jag upplevde som oerhört ledsamt. Det är inte som jag klandrar dig för jag vet inget om orsaken till varför du skaffat nya vänner. Önskar dig allt väl och hoppas du snart tycker ditt nya liv känns ok. Kram

  2. tiptip 27 oktober, 2016 on 14:01 Svara

    Trodde du skulle bjuda svärmor på ris. Djärvt tänkte jag men så var det äpplepaj.
    Var glad för din släkt. Det fattar jag att du är men var riktigt glad för den. Den verkar normal och trevlig.

  3. Fia 29 oktober, 2016 on 12:03 Svara

    Hej 🙂
    Vad är det för växt som du har i den stora vasen?
    Det skulle vara kul att prova en vattenväxt istället för vanlig plantering.
    Jag gjorde också en stor förändring i o m min skilsmässa för några år sedan. Många tårar, oro och funderingar men det har det varit värt. Livet är kanske inte jätteroligt än men trots allt mycket bättre.
    Önskar dig allt gott<3

  4. Lina 2 november, 2016 on 16:22 Svara

    Jag har också blivit himla gråtmild av att gå igenom svåra saker. Men det är ganska fint tycker jag! På något vis ett bevis på att man ser det värdefulla i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *