VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

”CHARKISAR”

 

Fredagkväll. Jag tar mig till Kungsholmen, till Tessan och Patrik, Lennox gudfar. Men först går jag in på ICA på Kungsholmstorg och köper chips. Ibland funkar det att bara styra upp en spontanträff sådär. Både Anna kunde, jag och Tessan också, så vi ses på Charketurian, en liten kvarterskrog vägg i vägg med Tessan och Patriks lägenhet.

 

Planen är att ta ett glas vin, lite charkisar och sedan gå upp och fortsätta prata men Anna känner sig lite hängig och stannar inte så länge och Tessan och jag blir sittandes till 24.

 


Sedan kommer Patrik direkt från Los Angels. Han är pilot och kommer dragandes på kabinväskan som han lämnar i lägenheten och sedan kommer ner igen för att ansluta sig till oss. Han får äta upp resterna av den stora charkbrickan vi beställt in.

Vi sitter ute, galen september där man forfarande kan göra det så sent, dricker några glas vin, pratar livet. Väldigt härligt att se dem igen. Vi har känt varandra länge nu och på fredag har jag en middag hemma då de kommer.

img_0899.jpg

Det var hemma hos Anna och Christer i Höllviken som Lennox släppte styret och lärde sig cykla för första gången.

 

 

 

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *