VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN PODD FRÅN AKADEMISKA SJUKHUSET

För några månader sedan spelade jag in en podd på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Sjuksköterskan Lotten intervjuade mig och att man börjat podda är väldigt ovanligt att ett sjukhus gör. Men transparant, modigt och innovativt kan jag tycka.

avsnitt_2_coloncancer
Det blev ett väldigt bra samtal. Speciellt när de tog in onkologen Nina Cavalli Björkman i samtalet som fick resonera kring det här med rädslan för  återfall och tankar kring att ge människor svåra besked mitt i livet.

Speciellt kan jag tycka att du som känner någon med en cancerdiagnos bör lyssna. Klicka bara här på länken så kommer du till En pod om cancer.

Fredag. Tid hos min psykolog  om ett par timmar och sedan ett glas vin hemma hos Tessan. Terapi. Fast på två olika sätt.


Kommentarer


  1. marianne 24 september, 2016 on 10:14 Svara

    Vinet inte bra, gör det inte till en vana med lite vin då och då, skadar mer än du tror.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *