VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STOCKHOLM-ÖREBRO-DYLTABRUK

Örebro-Dyltabruk-Stockholm. Det gjorde mig gott att vara hemma hos de mina. Jag märker det. Att även om vi inte hörs varje dag är det ändå familj. I lördags tog jag och Lennox bilen till min bror som köpt ett så fint hus i Dyltabruk med sin sambo Jenny och hennes barn Alicia och Gabbe.

Men innan dess sov vi hos min kusin Steve. Satt uppe halva natten och pratade. Jag somnade på soffan med Lennox bredvid mig och på lördagen ville barnen till ett lekland.

Hos brorsan åt vi kräftor. Och pajer samt tårta som mamma fixat. Hon gillar inte att laga mat, men är trots det grym i köket. Barnen lekte, hoppade studsmatta och vi vuxna pratade. Min syster Louise var där med en ny pojkvän och jag skojade med Lennox och sa ”Tänk, nu har både Lisa och pappa nya kärlekar, det är väl härligt? Har du någon flickvän? Men förväntade mig inget svar.

Jag tycker det är viktigt att han vet att jag är helt cool med hans pappas flickvän och att jag anser att desto fler bra, trygga vuxna kring mitt barn, desto bättre.

Sedan, igår tog vi bilen hem och kom hem lite sent. Så väldigt mycket köer vid Södertälje som vanligt. Att man aldrig lär sig.

 


Kommentarer


  1. Ann-Britt 29 augusti, 2016 on 17:57 Svara

    Skönt att helgen har gjort dig gott att umgås med släkten och utbyta tankar och tanka ny energi!
    Kram!!!

  2. Lena 30 augusti, 2016 on 13:34 Svara

    Mamma har väl också ny kärlek ???

  3. marianne 31 augusti, 2016 on 18:43 Svara

    Nja, det är ju inte så lättvindigt för ett barn

  4. Ann-Sofie 2 september, 2016 on 21:49 Svara

    Tycker det är viktigt att ha mer ”öppna” frågor. Inte ta för givet att en son gillar tjejer. Har du en flickvän? Tänk om han skulle gilla killar. Hellre säga: vem du än skulle träffa i framtiden, kille, tjej, nationalitet etc….Det kommer aldrig spela någon roll för oss. Huvudsaken att du är lycklig. Ett tips bara…jag hade önskat att mina föräldrar hade pratat med mig så när jag växte upp. Då hade jag kanske inte slutit mig som jag gjorde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *