VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GLASSIGT

Glossybox bjuder in till en sittande Mors dags middag. Så superfint och härligt fixat av Frida Fahrman. Hon ville bjuda in mammor som inspirerar henne in vardagen.

Frida välkomnar till Skridskopaviljongen på Kastellholmen och vackrare lokal får man leta efter. Många har med sina barn.

Jag sitter med Hannah, vi ska ses i morgon, ut och äta och sedan till Pontonen, hade ingen aning om att hon skulle hit. Och så har vi Anna till bordet också.

Jag funderar lite på de mammor jag inspireras av. Emma Kock, min egen mamma, Apan satt i granen och många av de kvinnor jag träffat på mina resor. Mammor utan ett skit, pengar, mat, bostad. Och Linda i Habo som trots att hon skulle dö var så tapper och fin med sina barn.

En inspiratör kan förstås se helt olika ut. Vi har väl alla våra egna förebilder som mammor men jag tycker vi alltid är snabba på att slå ner på oss själva. I den här delen av världen verkar det premieras att kunna göra karriär, att bolla ett vackert hem, lyckligt förhållande, ett gulligt barn på varje höft och en platt, vältränad mage.

Jag är ju en av dem, inte magen förstås och jag drivs inte av karriär. Det är inte min grej, men jag skulle nog inte inspireras av mig om jag vore någon annan heller.

Men supertrevligt på alla sätt och vis.

 


Annons

Kommentarer


 1. Ulla 27 maj, 2016 on 09:51 Svara

  Hej
  Jag skulle vilja se hur hon stylade dit hem på några timmar.

 2. Maja75 27 maj, 2016 on 11:32 Svara

  Titta här, Lotta!! :-)

  https://www.lager157.com/artikel/t-shirt-hero

  Trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *