VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRONTROW

IMG_4638

Formexmässan ja. Frontrow Living är på plats. De hittade jag för några år sedan. De hade en så fin jacka och sedan dess brukar jag alltid åka ut till Hannah för att titta på deras nyheter. Den här enkla toppen kommer till höst/vinter.

 

IMG_4642

För mig har de lite två delar. Mycket skirt, tunikor med lösa ärmar och draperingar. Det är ju inte riktigt jag. Sedan har de lite rockigare, chicare och vassare plagg som jag oftast faller för. Den här mockajackan med fransar. Otroligt snygg. Och landar hos mig om någon månad tror jag. Kommer bo i den till allt. Tänk vit, lös tisha, höga vassa boots och svarta smala jeans. så Cleant enkelt och snyggt.

 

IMG_4647

Jag bjuder på lite tuttchock här tänkte jag. B-H är inte min grej. Sitter åt, skaver, gör ont. Nej tack. Mina trötta små bröst får röra sig fritt. Den här tunikan tänker jag till flip-flops och strandväskan till beachen men kan enkelt kläs upp med höga sandaletter, kuvertväska och hel baddräkt under, till festen.

 

IMG_4641[1]

Och den här paisleymönstrade toppen beställde jag till höst/vinter. Älskar ringningen i halsen. Enkel men ändå med en twist. Jeansen är mina egna.

 

IMG_4640Och så den här underbara kavajen i mocka med öljetter. Otroligt chic, insvängd och grym passform. Tidlös. Tröjan under är min egen, från Myrorna för några år sedan.

Det är lördagskväll.  Vi har ätit tacos. Tänt massa ljus och försöker hitta lite fotfäste i den här nya, märkliga tillvaron.


Annons

Kommentarer


 1. k 23 januari, 2016 on 22:17 Svara

  Frontrow har ju mycket fint. Men hur gick det till?- På mässan säljer man väl bara till butiker eller kan vem som helst handla där??

 2. Medina 24 januari, 2016 on 13:05 Svara

  Snygga kläder, MEN: Omdetta inte är reklam, vet jag inte vad som är det!

  Både i press och andra media har det skrivits om att bloggare klart måste ange att/om man får förmåner då hen tex rekommenderar vissa varor. Skatteverket har ju också uppmärksammat detta .

  Inte för att Lotta bryr sig om min åsikt, men jag tror inte jag nånsin har läst att hon ”samarbetat” med något av alla de företag vars produkter hon bloggat om, och som jag är övertygad om att hon fått ( eller köpt med kraftig rabatt). Ibland kan det ju vara småsaker, men förutom kläder, behandlingar o dyl. har hon ju rest utomlands flera gånger och verkligen gjort bloggen till en turistbroschyr.

  Jo,förresten det var väl nån kampanj om att äta svensk kyckling, men den rann väl ut i sanden…..?

 3. M 24 januari, 2016 on 16:02 Svara

  Åh, så mycket fint! Älskar den stilrena vita blusen du har på första bilden, samt paisleyblusen och den tuffa jackan med öljetter. Tummen upp!

 4. Siv 24 januari, 2016 on 18:10 Svara

  Tycker inte det var så länge sedan du gjorde reklam för en svart mockajacka med fransar som du skulle ”köpa”. Var det samma märke?
  Du bör nog tänka dig för innan du gör reklam. Som Medina så riktigt påpekar ovan, måste man ange ”i samarbete med…” om man visar produkter och anger företag/fabrikat. Det hade varit en annan sak om du inte hade angett firma eller fabrikat. Just nu skärper Skatteverket dessutom kontrollen av bloggare.

  • Monica 25 januari, 2016 on 19:11 Svara

   Men hej igen, Siv!

   Som vanligt en kommentar som på ytan skall förefalla välmenande, men som i själva verket är kritisk och elak.

   Har Skatteverket ringt dig och meddelt att de JUST NU kontrollerar bloggare extra noga? Eller är du sanndrömmare?

   Ägna din tid åt något annat än Lottas blogg.

   /M

   • Siv 25 januari, 2016 on 19:30 Svara

    Väldigt vilken energi du har Monica! När det gäller skatteverket, läste jag för några veckor sedan en artikel om just detta, d v s att de är medvetna om dold reklam bland bloggare och satsar lite extra på just det. Det finns väl fler än jag som påpekar detta för Lotta, eller hur…? Kul att du har något att se fram emot, d v s mina inlägg då och då! Gå gärna tillbaka och se annat jag har skrivit. Nu tänker jag inte besvara dina inlägg längre – har annat för mig. Kommentera det Lotta skriver istället! Klart slut.

 5. Monika 25 januari, 2016 on 12:12 Svara

  Tips i all välmening: Du kanske ska börja använda BH ändå; dina bröst syns igenom den vita, fina tunikan. 😀

 6. Julia 25 januari, 2016 on 18:09 Svara

  Vaah! Så snygga tuttar får man visa med stolthet. Go Lotta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *