VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RENOVERING

image

Här ovan är köket, eller ja, det är ju borta och ett nytt ska in.

Min kyl och frys står i vardagsrummet.

image

Köketimage Jag möter upp Threst i min lägenhet. Den  är sig helt olikt sedan när jag var där i tisdags. Taket i köket och sovrummet är sänkt. Det är för att det ska in spotar. Och jag har bestämt att måla själv. Det blir för dyrt. Väljer att lägga in och ljusa golven samt  lägga dessa spotar.

Jag vet inte varför bilderna kommer in såhär konstigt. Jag blir lite stressas av allt det här. Har ingen riktigt kontroll, så stora beslut som ska tas om saker jag inte kan något om och inte har tid att sätta mig in i.

Och det är klart att Lennox får vara med på resan, välja sitt rum men vill bara inte att det ska vara helt tomt när han kommer.  Thest tror jag kan flytta in runt nyår. Hoppas han beräknat rätt. Ett nytt kök ska sättas in. Halva köket har rivits och blivit ca 35 % större. Ni får kika på bilderna ovan.

 

 

 


Kommentarer


  1. Lars N 7 december, 2015 on 07:02 Svara

    Det kommer att bli så bra!
    Bra att måla själv… Tar lite tid, men det är roligare att vara 2 eller 3 med spackling slipning och grundmålning speciellt tak. Så hitta några kompisar som kan vara med en dag/kväll var och det går fortare (och roligare) själva målningen är enklare…

    Sonen mår bra av att delta med det du säger, kan det vara så att han också mår bra av att få ha ett basalt rum som blir hans vartefter det successivt fylls av hans nya saker. Ett pojkrum. Hans pojkrum med saker som blir egna saker en eller ett par i taget?

    Stora beslut… Kanske.. Kanske inte, det kommer att bli jättebra!
    Häng inte upp din inflyttning på tidigt färdigt ställande. Tillåt dig att sikta på ett senare tillfälle…
    Av det lilla jag sett har jag fått intrycket av att du har lite svårt att bara vara och fyller livet med lite för mycket och gärna vill pressa in ett färdigtdatum… Har säkert inte helt fel men absolut inte helt rätt… Men en viss sanning kan det finnas eeh?

    Ge saker lite tid och utrymme och minska din stress.

    Det kommer att bli bra!

  2. Mia 7 december, 2015 on 08:57 Svara

    Överväg att flytta fram inflyttningen någon vecka och måla först så mycket du orkar och hinner… Så mycket lättare innan du flyttat dit alla grejer och möbler! I alla fall i ett eller ett par rum. Det hade jag gjort. Eller flytta in med bara en madrass och en resväska första dagarna. Be Threst om råd om du inte är så haj på att måla, så att du kan köpa allt du behöver i förväg och vet arbetsordningen. Så hade jag gjort i alla fall. Härligt med egen lägenhet och nytt kök!

  3. annmari 7 december, 2015 on 09:25 Svara

    Så kul att följa med på din resa.
    Stressa inte,njut av tillvaron.Gör ordning i fönstren så fort det går,det tycker jag är ett bra tips.När du kommer gående till ditt hem och ser att det lyser där då känns det mysigt att komma hem.
    Lycka till du kommer att fixa det här galant.Kram på dig.

  4. blyger 7 december, 2015 on 19:13 Svara

    Bra gjort där, belysning är jätte viktigt!
    Inflytt betyder ju egentligen bara att du och Lennox kan börja känna er för hur ni vill ha det. Vilken härlig start på det nya året, grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *