VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GODING

  
Det är mycket förändringar. Lennox  bor med mig i lånad tvåa. Vi får börja från början. 

Handla på oss grundsakerna. Basvaror, kryddor, pasta, och vi sover tätt i sängen, tänder ljus till frukost, försöker skapa rutiner. 

  
Det är väldigt nytt och ovant förstås. Hans kläder i en resväska, mina uppslängda på ett skrivbord i sovrummet. Och han är fantastisk. Hjälper mig och tycker det går bra. Säger han. 

Nästa vecka är han tillbaka i huset. 


Kommentarer


  1. Anette 3 november, 2015 on 09:26 Svara

    Är säker på att det går utmärkt…han har ju två föräldrar som älskar honom.

    Barn känner på sig så mycket mer än de ibland ger uttryck för.

    Viktigare att ha föräldrar som lever sina liv åtskilda och mår bra än att de är tillsammans och inte är lyckliga.

    Låter som du har en riktig ung riddare vid din sida!

    • Helena 3 november, 2015 on 17:20 Svara

      Så fint skrivet❤️ En ung riddare❤️ perfekt beskrivet!
      Kram Helena

  2. Gäst 3 november, 2015 on 10:15 Svara

    Han är så lik sin pappa här på bilderna. Detta kommer gå fint för er båda. Barn är fantastiska.

  3. D Diana 3 november, 2015 on 10:29 Svara

    Han verkar så fin din underbara Lennox. Det kommer att gå bra, hoppas mest på att du ska hitta din bostad som du kan landa i hundra procent i först. Sen kommer allt att bli ännu bättre. Det kommer aldrig att kännas helt 100 att vara utan sina barn, precis som vi sa förut, men det blir lättare att acceptera och man lär sig säkert att leva med det. Jag tror på dig, du är en enormt stark kvinna, oavsett om du inte känner dig som det så är du det. Tillsammans kommer ni att klara det! <3

  4. tiptip 3 november, 2015 on 10:42 Svara

    Han är ju helt klart en guldklimp. Det är klart det kommer gå bra. han kan ju till och med tycka det är kul med nya rutiner och grejer, därmed inte sagt att han på något sätt tycker det ”kul” med skilsmässan. men ny input kan vara kul om de vuxna hanterar det okej. det gjorde inte jag . men rent teoretiskt tycker jag så

  5. Maria 3 november, 2015 on 17:45 Svara

    Barn är fantastiskt lojala, och lyckas ofta få båda sina föräldrar att känna att de är betydelsefulla! Allt ordnar sej, man glömmer, det kommer nya utmaningar o glädjeämnen och tyvärr även nya svackor. Det är det som är livet.

  6. Marianne 3 november, 2015 on 18:54 Svara

    Snygg kille som har dina ögon tror jag.

    Men jag tycker det är så trist att ni skiljde er, vet inte orsaken, men jag tror ni kunde pratat ihop er, för lennox skull….

  7. anna 3 november, 2015 on 19:27 Svara

    Mycket märklig kommentar från Marianne? hur kan man tycka det ? precis som du skriver ,så vet du ju inte orsaken ……(du känner ju inte dom eller hur?)

  8. Johanna 3 november, 2015 on 20:37 Svara

    Men snälla Anna!! Marianne tycker att det är trist och säkert många med henne. Varför kan man inte tycka det och varför är det märkligt? Så himla trist på just denna bloggen detta ständiga påhopp från andra bloggläsare. Har aldrig varit med om något liknande på andra bloggar.

  9. tiptip 4 november, 2015 on 10:16 Svara

    jo klart man kan tycka det är trist men man känner aldrig än människa oavsett om den bloggar eller inte. Man vet aldrig vad som händer hemma eller hur förhållandet verkligen är. Har jag lärt mig the hard way. Trott några par varit lyckliga och allt vara bara ren yta. och nu menar jag inte att det var misshandel men rena skitförhållanden som hölls ihop av fin fasad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *