VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DEN ROSA FILMEN

Jag är inne på dag fyra i den Rosa Bloggveckan och använder produkter från Cancerfondens fina sponsorer. Igår spelade vi in en film. Mina bästa tips, lite promenader och den rosa färgen förstås.

Redan ikväll är jag tillbaka i huset. Threst ska till Thailand en vecka. Längtar. Bara sex timmar kvar till kärlek.


Annons

Kommentarer


 1. Jessica 15 oktober, 2015 on 18:08 Svara

  Ha en underbar vecka!

 2. Lina 18 oktober, 2015 on 02:35 Svara

  Fntastiska du, så fin och härlig! Du är så otroligt stark så man tror ju inte att det är sant. Du har/går igenom så mycket tufft så ibland glömmer man nästan att du också bara är människa. du får ta så mycket! Men jag vill berätta för dig att du är en av mina få förebilder, jag tycker du är modig, stark, självsäker, verkar vara en enormt bra o hääärlig mamma!! Du är smart, har kloka och starka värderingar med ord som tränger dit längst in där det tar som bäst!! En jättestor förebild är du för mig ska du veta och det har jag sagt då vi i skolan ska berätta om en förebild så har jag faktiskt tagit dig!

  Sedan så skulle jag vilja ställa en fråga även om den är jättedum så skulle jag bli så otroligt glad om du ville svara! Vart har du köpt väskan och vad heter den som du har i dennna rosa bandet videon då du tar upp produkter ur väskan. skulle bli så glad för svar

  Många kramar!

 3. Sara 19 oktober, 2015 on 12:10 Svara

  Hej Lotta!
  Vilken av alla Essies rosa nyanser är det nagellack du har?
  Jättefin färg! Allt gott till dig ❤️

  • vimmelmamman 19 oktober, 2015 on 14:42 Svara

   Tack! Vet inte riktigt vilken färg det är om jag ska vara ärlig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *