VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SIST PÅ MÄSSAN

IMG_7306

Det är Formexmässa. Jag kastar mig dit med andan i halsen. Det stänger 19. Klockan 20 i kommer jag för att kika på Frontrows nyheter. Gillar mycket av deras plagg. Inte allt förstås. Men det som är mer stilrent och enkelt.

IMG_7288

Fin topp i  snakeprint med snygg och ringning.

IMG_7281

Hanna som äger Frontrow bor i Höllviken där vi varit några somras i rad och hälsat på Anna och Christer. Det här är en tunika ur vårens kollektion. Lite för gullig och romantisk för mig men fin på stranden till stråhat och flip-flops.

IMG_7301

Och naturligtvis föll jag pladask för den här rockiga mockajckan fast i svart. Stylar den till boots och svarta jeans eller blå bootcut. Helt magiskt cool och mjuk.

IMG_7248

Det fanns en massa fint till hösten förstås. Sprang på detta företag för några år sedan i Nacka och tror de främst varit kända för sina väskor tidigare.

IMG_7299

Fullsmockad monter med nyheter. Vakten kom och jagade ut mig när klockan nästan var 20 och jag tog min lilla bil och åkte. Hade maratonsamtal med min fotograf Micke som började i bilen och slutade 1,5 timmar senare. Under tiden körde jag hem, handlade sushi, åt och la mig i sängen. Skönt med sällskap i luren.


Kommentarer


  1. Pamela 21 augusti, 2015 on 15:50 Svara

    Torftigt med kommentarer här numera. Verkar som om folk börjat tröttna på din blogg. Du når bara high score när folk retar sig på dina inlägg.

  2. Pamela 21 augusti, 2015 on 15:54 Svara

    Ser att du väljer att granska kommentarerna numera. Bra där Lotta! Kväv nättrollen :)

  3. Pamela 22 augusti, 2015 on 13:26 Svara

    Alltså, min första kommentar var INTE menat som något elakt! Bara ett, vad jag trodde, konstaterande. Nu gjorde du mig riktigt besviken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *