VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET HÄR MED ATT GÅ I ANDRAS SKOR

IMG_5544.JPG

Jag kommer ihåg en specifik situation. Det var sommar, innan jag  blev sjuk. Jag såg en kille med vantar på sig. Lovvika. De där tjocka vackra vita ni vet. Det var på ICA BEA. Vantar och en tjock tröja  fast det var svinvarmt ute.

Men så när jag själv blev sjuk och fick cellgifter i sex månader  gick jag själv med vantar ibland. Tunna dock och frös ständigt och jämt. Det där fick mig att sluta ställa mina egna tankar om folk. Att man inte vet shit nada vad människor går igenom.

Vi har alla våra historier att bära.


Annons

Kommentarer


  1. Ann 10 juli, 2015 on 11:25 Svara

    Så sant <3

  2. Margareta Brunn 10 juli, 2015 on 18:47 Svara

    När jag fick malignt melanom i ögat och blev behandlad var jag tvungen att gå med solglasögon, det störde nog en del

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *