VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FAMILJETID

Lillebror och Elsa

Lillebror och Elsa

 

Nästa måndag. Den 13 juli börjar min semester. Vi kommer att möta upp mina föräldrar och mina syskon i High Chaparall och sedan kommer vi kuska runt med den husbil vi köpt, hälsa på Charlotta i Torekov och så vill jag till Brösarps backar. Jag var tillsammans med en kille som hette Joel för många år sedan.

Han kom från Lund och vi var en del i Skåne och jag kommer ihåg just Österlen och de vackra böljande kullarna kring Kivik. Dessvärre tog förhållandet slut efter några år då Joel var döv och det blev väldigt svårt att förena våra två världar.

Sedan åker vi väl en vända till Örebro kan jag tänka. Det ska bli väldigt skönt med den här ledigheten. I höst väntar två resor till Afrikat, förmodligen och så har jag några föreläsningar inbokade. Lennox börjar fyran i ny klass med nya lärare och jag hoppas det kommer att bli bra. Vi hade såna fantastiska lärare nu och man är alltid nojig att det inte kan bli lika bra. Men det har man ju lärt sig med åren att det oftast blir. Till slut.

4 juli. Vi har en fest har rådda här hemma idag.


Kommentarer


 1. Maria 4 juli, 2015 on 13:20 Svara

  Missa inte artikeln om Emma Kock i dagens Sydsvenskan .

 2. Malin 5 juli, 2015 on 21:25 Svara

  Men Lotta!

  Jag hänger nästan precis vid brösarps backar, behöver ni låna toan så kommer ni bara! Kram från optikermalin!!

 3. Stitch 7 juli, 2015 on 17:48 Svara

  Tänkte bara tipsa om en riktig höjdargrej (hehe) ifall ni vill ha ytterligare en aktivitet till att göra när ni är på High Chaparall. http://www.isaberg.com/sv/aktiviteter/hoghojdsbana/
  Finns olika nivåer på svårighet och jag har haft med mig barn från 7 år och uppåt, samtliga ÄLSKAR det! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *