VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOBILANPASSAD

IMG_5142.JPG

Äntligen har bloggen blivit mobilanpassad. Jag förstår att det känns lite konstigt kanske när du kommer in. Man känner inte riktigt igen sig. Men allt är mycket lättare att läsa nu när 75 % nästan läser mig från mobilen. Om du scrollar allra längst ner har du min insta, min film och annat som förut låg på högersidan.

IMG_5140.JPG

Och när jag kom hem från jobbet onsdags har Threst köpt en bil till mig! En liten söt Citroen C1. En typiskt stadsbil, enkel att parkera och väldigt liten med det är fyra platser och jag får in Lennox och golfbagen. Det är det viktigaste. Vi köpte den av en kompis och fick ett väldigt bra pris. Det är min andra, egna bil och jag är bara intresserad av att den funkar och tar mig framåt.

Fredagen bjuder på en resa till min fotograf Micael, ute på hans lantställe längst ut i Skärgården. Kunde inte ha valt ett bättre väder. Stannar över natten och sedan hem på lördag för att fira 4 juli då Threst bror från USA är här.  Ingen rast och ro.

 

 


Kommentarer


 1. Ann.B 4 juli, 2015 on 17:42 Svara

  Hej!
  Vilken fin present!
  Har du inga bilder på husbilen ni köpt?
  Funderar själv på att köpa husbil

 2. Grattis till bilen! Tror du kommer att gilla den.
  Jag har haft en C3:a och den var väldigt enkel och smidig att köra.
  Och söt :)
  Nu har jag ont i en höft och kan inte ens köra bil längre.
  Ha en skön semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *