VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Läkarsamtal

Det har gått väldigt lång tid sedan jag blev lovad den där röntgen. Väldigt längesedan. Det har inte hänt ett skit. Och jag vill gärna veta hur det står till med min kropp. Jag har ring min husläkare. Som skulle  ta tag i det där. Men hon jobbar ojämna veckor en viss tid och jämna veckor en annan och jag har inte lyckats pricka in henne. Jag mår bra. Det är mer att jag beöver få ett kvitto på att ingen cancer har kommit tillbaka. Och jag vill veta det förstås.

På onsdag kommer Threst bror Iloas hit med sin son Noah. De bor i Los Angeles sedan många år och kommer nu att bo i vårt gästrum i källaren tre veckor. Han är härlig, gillar honom mycket trots att vi bara setts när han var här på vårt bröllop 2007.

 

Måndag. Work hard. Stay humle.

 

 

 

 


Kommentarer


 1. klara 29 juni, 2015 on 21:50 Svara

  tror att vi har samma husläkare 😀 helt omöjligt att pricka in henne och minnas vilken jäkla vecka det var nu igen hahaha
  hoppas du får tag på henne snart så du får svar på dina frågor!

 2. C-G Johansson 30 juni, 2015 on 00:02 Svara

  Hej Vännen,

  Är nu lite disorienterad i tiden map på din korridorvideo.
  Jag fick kalla kårar utmed ryggen då jag följde dig via din sida under/efter din
  operation och efterföljande behandling. Jag glömmer aldrig de gånger du filmade
  och visade korridorerna på sjukhuset och jag har ju nämnt det för dig många ggr
  hur dramatiskt jag upplevde den tiden …
  Jag fick samma känsla igen och hoppas det var för den koll nu idag (?) du ville
  göra för att veta att allt är OK fortfarande *kram*
  Hoppas du fick svar trots samma dilemma som jag har med sk husläkare,
  på vårdcentraler, antingen är de lediga, upptagna, sjuka, komplediga, semester
  men en enstaka gång kan man få tag på dom 😉
  En sen natt nu, hoppas jag inte väcker dig denna natt och jag hoppas allt är
  bra med dig i Vimlet :-)
  *kram*
  /CG

  • lotta 30 juni, 2015 on 11:53 Svara

   Hej C-G. Ingen fara. En gammal video. Kram Lotta

 3. Maria 4 juli, 2015 on 07:05 Svara

  Hej, det är just det här som är ett stort problem med sjukvården i Sverige. Alla pratar om att vi har sån otrolig vård och kunskap framför allt inom cancervården.Ja, det kanske är så men innan man tar sig fram till denna vård så är det inte lätt.Vårdcentralerna gör allt för att slippa få till ett läkarbesök.Detta gör att folk inte söker trots att det är befogat och att många sjukdomar upptäcks alldeles för sent.Även svårt sjuka som behöver intensivvård får inte den vård de behöver. Har man bara 10 respiratorplatser så har man. Det betyder att den 11e inte får någon.Folk lever kvar i tron att vi har den sjukvård vi hade för några år sedan.Men det blir ett tråkigt uppvaknande när de som mest behöver det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *