VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRAVID

 

Jo, man blir lite avundsjuk. Jag hade världens bästa graviditet. Enkel, Inga krämpor alls. Kissade aldrig på nätterna. Tyckte inte det var speciellt jobbigt, sov gott och jobbade 10 dagar innan planerat snitt.

Sedan dess har ju aldrig magen mer blivit sig lik. Tappade all bukmuskulatur efter snittet och kan känna hålrummet med händerna fortfarande, kan inte riktigt spänna några magmuskler längre. Och så några canceroperationer på det.  Men det är skit samma. Jag älskade att bära ett barn. Jag tyckte det tuffa började efter.

 

Igår träffade jag Emma och hennes mage. Det är snart 10 år sedan jag själv var där och jag har nästan glömt hur det kändes. Men känslan när Lennox vände sig finns kvar. Medan han ännu kunde och det fanns utrymme förstås.  Att få äran att bära ett barn är en stor förmån för de som kan. Nu är jag på tok för gammal men visst  kan jag bli lite nostalgiskt när jag träffar magar som denna.


Kommentarer


 1. Åsa 27 juni, 2015 on 14:31 Svara

  Vilken härlig bild! Lotta här kommer mitt berömda pekfinger: du måste börja träna. Jag rekommenderar dig att börja med Core-träning. Då stärker man upp rygg,buk och bäckenmuskulaturen – och då får du snygg hållning och så slipper du få ont i ryggen!
  Slut på pekfingret. Njut av sommaren!

 2. lasueca 27 juni, 2015 on 16:58 Svara

  Visst är det fint med magar, även jag snart 60 …… kan sakna det gosiga med att vänta barn.
  Kram och trevlig helg

 3. Rebecca 28 juni, 2015 on 18:58 Svara

  Jag avundas de som har haft så härliga graviditeter. Själv väntar vi vårt tredje nu ( med betoning på väntar, har gått nio dagar över beräknat datum nu, suck)
  Jag har haft ett hemskt illamående, halsbränna, foglossningar, you name it and I’ve got it!!!
  MEN, jag vet ju att det är värt det alla gånger om, såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *