VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SANDRA, ELLEN OCH ERIK-SAMMA PERSON

 

Haters will always be haters

 

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. De här fruktansvärda kommentarerna kommer från en och samma IP-adress som gömmer sig bakom olika namn och olika e-mail. Och jag har absolut inget emot att man inte tycker som jag. Men det här. Det här är något helt annat och jag vet nu vem det är.

Så otroligt elaka saker att säga. Hoppas ni orkar läsa igenom dem. Och det är tur att jag efter åtta år är luttrad och inte låter det äta upp mig.

Jag har ju läst dem förut men inte samlat så här. Så mycket bitterhet, avundsjuka och missunnsamhet från någon. Jag tycker mest synd om men måste ändå polisanmäla. (Om man blir utsatt för anklagelser på internet och polisanmäler det, kan det rubriceras som förtal eller förolämpning. Förtal och förolämpning regleras i Brottsbalken 5 kap, som handlar om ärekränkning.

Och har nu blockat IP-adressen som ni ser här är samma. Näthat ska man markera tydligt och nu kände jag att det fick vara nog! Man får gärna hänga härinne och motsätta sig mitt liv och leverne men på ett resonabelt och respektfullt sätt.

 

Sandra

sandrasanne@hotmail.com

81.229.77.48

Njae…djurlagar är ju till för att skydda djur från människor som t.ex. bara har dom som accessoarer…men så klart om man har så mycket viktigt att göra som Lotta och familj har så står man väl över lagen och kan behandla djur så som gagnar en själv bäst. Det är dock helt vidrigt och även olagligt:

 

evelinadenfina@hotmail.com
81.229.77.48

Ursäkta men jag har fortfarande inte förstått vad det är du gör som hjälper till på dina resor?? Kanske är det jag som är trög men varför åka och observera stackars utsatta barn – Hmn…Själv skulle jag ha lagd pengarna på riktad välgörenhet hemifrån.

Men men vi är ju alla olika – men som sagt, förklara gärna vad det är du tror att du åstadkommer med detta gluttande på barn i misär.

 

eleina@hotmail.com
eleina@hotmail.com
81.229.77.48

Skulle vilja veta mer exakt vad det är du gör i Afrika för att hjälpa barn. Det jag läser här är ju mer att du åker runt och lanserar ditt eget varumärke men vad GÖR du egentligen? Undrar en nyfiken som hjälper på andra sätt!

 

anna
anna75@hotmail.com
81.229.77.48

För det första, Lotta är ingen kändis mer än ibland oss bloggläsare som följer henne. För det andra så är ju hennes val av förvärvsarbete helt förkastligt, varför ägna sitt liv åt att smutskasta och förtala kungahus, carolor och andra? För det tredje – man ska inte åka till väst eller centralafrika just nu – det är helt oansvarigt så länge man inte jobbar inom vården och behövs akut. Usch och fy!
För det fjärde – alla har ett fritt val – smart som korkad, vi lever i en demokrati och alla får välja själva vad dom ska göra med sitt liv.
ör det femte – rätt så kul och engagerande blogg hon har ändå:-) Sedan raderar ju andra bloggare rätt friskt – kanske är det därför som vi upplever att Lotta får mer kritik än andra. Jag har absolut inte samma åsikt som Lotta eller för den delen Jimmie Åkesson men uppskattar att vi lever i ett fritt land. Sluta mobba!

 

Saranordin
Saranordin@hotmail.com
81.229.77.48

Stackars Specsavers – ja eller var det dom som sponsrade denna tokresa? Galet galet. Att du inte rekar lite innan du reser Lotta – Att köpa elfenben vet väl minsta 13-åring att det inte är så snällt mot djuren. Du är galet okunnig. Håll dig till minglet på Sture och kläng runt på kändisar. I den riktiga världen har du tyvärr inte någon naturlig plats ännu. Ditt låtsasengagemang gör att man blir supertrött både på dig och på dina sponsorer. Detta främjar inte alls varumärket Specsavers – tvärtom.

 

Johanna
jaojaoaja@hotmail.com
81.229.77.48

Men detta blir ju mer och mer galet ju äldre ditt barn blir. Han och hans kompisar borde väl vara högst läskunniga vid det här laget. Hur vågar du och varför fortsätter du att exponera honom på det här sättet? Han har inte valt det själv låt honom nu vara tills han själv kan avgöra i vilken utsträckning han vill visa upp sig och sina problem.

 

erik elm
erik.elmar@hotmail.com
81.229.77.48

och vem ger dig rätten att uttala dig negativt om någon med osynkade ögon? Vem säger att han lider av det? Vem säger att han söker din blick? Kanske din fantasi vad vet vi.
Nej du tack – låt folk se ut och vara som dom är och vill utan att lägga några större Stockolmsböne ytliga värderingar i det. Vissa kanske tycker synd om mörkhyade människor, ja det vet jag att vissa gör så ta du genast att sluta med din otroliga utseendefixering!

 

HejaCamilla
hejacamilla@hotmail.com
81.229.77.48

Ja ha ha… Då är man långt ute och iväg! Men det är ju som Se & Hör men dom vill väl snart inte ha med Lotta att göra. Självklart då hon inte kan hålla sig inom ramarna. Lotta är en opportunistisk låtsastant så vi låter henne hållas och skrattar…Meeen snart är det slut… När hon motsäger vad hon står för och vad hennes arbetsgivare står för så funkar det ju helt enkelt inte! Threst lär få såga många bräder 2014 för att Lotta ska få ligga och slöa i sina vita fotöljer! Hehe – kvinnan är väl i stort sett oanställningsbar eller?

 

HejaCamilla
hejacamilla@hotmail.com
81.229.77.48
Som svar till Titti Jahn.

Kära Titti Jahn. Du verkar inte hänga med alls. Se & Hör har ett flertal domar mot sig och är helt enkelt ibland för ”snaskig” för att det ska vara tillåtet. Tur att du inte längre sysslar med riktig journalistik Titti. Ger dig bara ett litet litet exempel nedan på vad det är som jag pratar om. Vart du har fått dina ”sanningar” ifrån skulle vara intressant att få reda på. Är det alltså så att Se & Hör aldrig har blivit stämda för förtal? Visa bevis på det så lägger jag mig naturligtvis platt!

 

HejaCamilla
hejacamilla@hotmail.com
81.229.77.48

Vem har någonsin kritiserat Camilla? Konstigt att du tar upp det på det sättet. Riktigt konstigt. Du sällar dig återigen till fjortisbloggarna. Snälla Lotta – försök förstå att INGEN är AVUNDSJUK på dig. Du är som alla andra har hus, reser på semester inget alls extravagant. Det enda som skiljer är att du har ett riktigt smutsigt jobb när du accepterar att vara på den tidning du är. Fy fanken för att jaga och hitta på lögner /frisera sanningen om folk på det sätt som ni gör. Nej det är inget som någon vettig människa vill syssla med.

 

Vi som vet bäst (om allt)
VSBAT@hotmail.com
81.229.77.48

|Som svar till Elaine Eksvärd.
Men kära Elaine – inte för att det är så många som läser här och inte för att du har ett erkänt varumärke – men du tar en stor risk i och med ditt i många fall enligt vårat tycke tramsiga försvarsspringande till ”Lotta”. Låt henne göra bort sig ifred – hon gör det så bra. Varför svärta ned dig själv? Helt otroligt! Även du måste väl inse någonstans djupt därinne att hennes proffession är helt under all kritik. Jaga stackars människor som inte har bett om att bli jagade och sedan skriva massa påhittade saker om deras liv och relationer! NEEE….usch och fy…det är varken journalistik eller vad ni nu kallade det…Reportage???? Ta dig bort från detta innan du själv blir för nedsvärtad!

 

Carro
Carrocarro@hotmail.com
81.229.77.48

Ja tant B men nu räknade jag ju in ”allt annat” som Lotta får oxå” Var du lugn, Lotta är inte ens kreditvärdig. Lån utan lön funkar inte i längden. Kan på sätt och vis tycka lite synd om henne…. Hon har noll koll.

 

Abbe
abbelundin@hotmail.com
81.229.77.48
Som svar till lillmorsan.

Det gör ju det hela ännu värre när det gäller att Lotta publicerar den nu. Helt galet. Hur tänker hon? Förvisso var det en djurskötare som omkom men ändå! Dock skönt att höra att Kolmården har tagit sitt förnuft tillfånga och inte längre tillåter dessa vansinnigheter.

 

Abbe
abbelundin@hotmail.com
81.229.77.48

Så obeskrivligt osmakligt av dig Lotta! Din otroliga naitivitet skiner nu återigen igenom. Trodde verkligen att Kolmården hade slutat upp med denna typ av övningar sedan den tragiska dödsolyckan förra året. Att du med en dödsångest helt utöver all normalitet inte inser riskerna med att gulla med rovdjur bara för att få en cool bild? Respektlöst mot den förolyckade och galet dåligt av Kolmården. Respektlöst även mot vargarna som faktiskt är rovdjur.

 

Matilda
Matildadenvilda@hotmail.com
81.229.77.48

Som svar till Tove.

Eee jo det kan visst vara farligt. På en långflygning till Rio med Varig hade en WT-tant lagt sin unge på golvet. Fick en utskällning av henne när jag nästan trampade på ungen när jag skulle på toa. Helt omöjligt att se om det dräller runt ungar på golvet när det är nedsläckt på långflygningar. Självklart ska man inte ligga på golvet när det är nedsläckt i kabinen. Bara dårar gör sånt! Varig tillåter inte sånt så tanten fick snällt ta och ta hand om ungen på normalt flygplansvett sätt.

 

Estelle
lollis102@hotmail.com
81.229.77.48

Fy så grym du är Lotta! Detta är ändå något av det värsta man kan göra! Har din mormor bett om att bli uthängd med bild på en töntblogg på sin dödsbädd? Har hon det? Skulle du vilja det? Ja det klart att du skulle men du måste inse att hon tillhör en annan generation. Fy fanken vad lågt gjort! Usch och fy på dig!

 

Estelle
estelle01@hotmail.com
81.229.77.48
Som svar till Sofia L.
Hon raderade min också. Dåligt. Förstår inte varför något seriöst företag skulle vilja förknippas med henne. Vimmelmänniska på vad är det Hänt Extra – värsta skandalblaskan vem vill identifiera sig med sånt?

 

Estelle
Estelle18@hotmail.com
81.229.77.48

Tips när du försöker analysera sonens magont: Sluta att åma dig så mycket själv – barn tar efter sina föräldrar. Gör ett test vettja. Kör några dagar där du själv låtsas ha ont i foten så ska du se att han får det också. Ett annat tips är att köra några dagar där du själv (oavsett om du har ont eller inte – är rädd eller inte bara låtsas som om allt är OK) – då lär ungen också känna sig frisk.

 

Estelle
estelle@estellehotmail.com
81.229.77.48

Lotta – flytta till NordKorea där har dom den regim du önskar!

 

estelle
estelle@hotmail.com
81.229.77.48

Länge sedan ni drog en OK resa nu, när blir nästa och vart åker ni?

Anna-Karenina
Anna-Karenina66@hotmail.com
81.229.77.48

Är det inte jobbigt att alltid behöva ta kort på allt och alla i alla situationer? Blir det inte svårt för släkt och vänner att slappna av?

 

ellen
ellenellenn@hotmail.com
81.229.77.48

Njae…som sagt! Passa på medan tid finns. Om ett par år tittar ingen längre på dig. Bara för att just han var fet, ful och gammal innebär inte det att han inte får finnas och synas. Någon annan här sa tidigare att om han hade varit ung och snygg så hade du inte gnällt. Den teorin tror jag också på. Ogillar mycket den form av diskriminering som har med ålder och utseende att göra!

Ida
ida_ellen06@hotmail.com
81.229.77.48

Du är så mammig! Ser du ner på kvinnor som inte har barn? Skriv gärna om hur du förhåller dig till den saken. Tror du att man som kvinna kan vara lycklig utan egna genetiska barn?


Kommentarer


 1. Anna 24 juni, 2015 on 12:46 Svara

  Hej Lotta
  Helt sjukt ju, bra att du anmäler!

 2. Cath 24 juni, 2015 on 13:02 Svara

  Respekt! Ser man det ur det perspektivet så är det fullt förståligt annars drunknar det i det övriga flödet.
  Du skulle gjort lika med Marianne då hon härjade som värst men hon tystnade visst av sig självt.

 3. nina s 24 juni, 2015 on 13:14 Svara

  ja vad ska man säga, det finns mäniskor som har alldeles för mycket tid till att göra onödiga saker.

 4. Annika 24 juni, 2015 on 13:42 Svara

  Från mig till dig:
  <3

 5. Linda 24 juni, 2015 on 13:43 Svara

  Alltså var kommer all denna ilska och detta hat ifrån och vad är det för fegis som använder sig av olika mailadresser och alias. Har folk inget bättre för sig?

  Bra att du anmäler Lotta. Så tråkigt att du och andra utsätts för detta dagligen. Beundrar att du står över detta förtal. Starkt jobbat!

  Varma kramar från en som gillar dig skarpt!
  Linda

 6. Diana (La Madre) 24 juni, 2015 on 13:56 Svara

  Alltså jag kan inte mycket mer än att tycka synd om såna här människor. Förstår du vilka tragiska liv dom måste ha, så mycket bitterhet och hat, det kan ju inte vara bra för en människa. Och tänk hur mycket tid dom lägger ner på andra människor, på andras liv, på att ens ha åsikter på vad andra gör istället för att försöka göra något åt sina egna liv. Det är så sorgligt, så tragiskt, så ledsamt att folk kan må så dåligt att dom måste klanka ner på andra. Fy för att vara så bitter, så hatiskt och vara så nere i skiten att jag bara sitter där hemma och skriver en massa skit om andra. Det är så synd om dom, värst är att dom själva inte fattar att dom är lite sjuka i huvudet, att dom saknar något, att dom behöver vänner, ett annat liv, en hobby som är mer hälsosam och mindre hatiskt .. dom fattar inte det själva men, men hur synd jag än tycker om dom här stackars idioterna så måste man ju faktiskt polisanmäla det. För att markera att det inte är ok. Men shit vad jag ser ner på dom stackars idioterna.

  Stå på dig Lotta

 7. Stina hedin 24 juni, 2015 on 14:22 Svara

  Lotta! Du är så fin, lyssna inte på dom. Dom är inte värda din energi ❤️

 8. Catarina 24 juni, 2015 on 14:42 Svara

  BRA att du anmälde!!

 9. Anna 24 juni, 2015 on 14:53 Svara

  Kära Lotta!
  Ta inte åt dig av denna avundsjuka människas nedvärdering!
  Det är en sjuk, låg människa som försöker må bättre genom att trycka ned andra!
  Ida/Ellen/Estelle/Karenina eller vad du nu heter, snälla, sök hjälp, det finns terapi utformad för såna som dig!
  Var vänlig – få vänlighet tillbaka!

  Kram Lotta! <3

 10. Lena 24 juni, 2015 on 15:19 Svara

  Blir så illa berörd hur mkt ilska som finns. Tänk om dessa människor kunde omvandla sin ilska till kärlek!! Usch själv skulle jag lagt ner bloggen..m jag vet då vinner de onda …men att orka läsa skulle bara göra mig ledsen. Varm kram

 11. Anette 24 juni, 2015 on 15:42 Svara

  Hur bara orkar en sådan här människa?? Bra att du sättet ner foten……

 12. Asta 24 juni, 2015 on 15:46 Svara

  Mkt bra att du ryter ifrån. Heja dej. Kram Asta

 13. Helene 24 juni, 2015 on 15:54 Svara

  Hej Lotta.

  Förstår inte hur man orkar gå omkring och hata så mycket.
  Det måste ta en enorm energi.
  Om man inte gillar en blogg eller en pod eller vad man nu inte gillar sluta läs/lyssna/följa.
  Svårare än så är det inte.
  Alla kan inte älska alla.
  Fokusera istället på sånt som man gillar inte på sånt som man hatar.
  Livet blir så mycket roligare.
  Stå på dig Lotta du är fantastisk och jag tycker du gör ett superjobb.
  Jag gillar din blogg därför följer jag dig:)
  Ha en fantastiskt kväll:):)

 14. annika johnsson 24 juni, 2015 on 16:06 Svara

  jag läste dom, vissa är inte riktigt kloka!! Bra att du polisanmälde kram för att du öppnat mina ögon för mycket.
  Annika

 15. Marlene 24 juni, 2015 on 16:20 Svara

  Även om man är ”van” och varit utsatt under en lång tid, så är det svårt att inte ta åt sej. Tycker jag iaf… en kram och massor med nätkärlek får du iaf av mej <3

 16. Jullan 24 juni, 2015 on 16:31 Svara

  Heja Lotta! ❤️

 17. Elsa 24 juni, 2015 on 16:57 Svara

  Äntligen! Det har pågått länge nog.
  Ingen ska behöva utstå sånt näthat. Klart de fortsätter om det inte blir några följder.
  Man måste markera. Precis som du gjort nu.
  Hoppas du får lite lugn här nu. Det är ju faktiskt din egen blogg.

 18. Lena 24 juni, 2015 on 20:30 Svara

  Jag diggar dig Lotta! Så många slutar blogga på grund av elakheterna på nätet, som de flesta av oss över huvud taget inte förstår. Bra att du anmäler. Jag började läsa din blogg när en kompis fick cancer (och inte överlevde). Jag behövde förstå mer om hur det är att leva i skuggan av den. Det har jag gjort tack vare dig och några andra stronga bloggare. Nu följer jag ditt engagemang i andra saker med stort intresse. Du är imponerande!

 19. Terece Almering 24 juni, 2015 on 21:34 Svara

  Så förbaskat pinsamt med dessa nättroll! Tror de kan sitta och hata och kasta skit bakom en skärm men det brukar alltid komma fram förr eller senare vem som ligger bakom. J-a fegisar!!! Allt man gör på internet lämnar spår efter sig…..SKÖNT att du fått reda på vem det är!!! Jag VET den känslan när jag själv fick bevis på vem mitt nättroll var! Så jäkla gott! Säger bara fuck off alla nättroll som håller på med att kasta skit på människor under falska identiteter! #nätkärlek
  kram på dig Lotta!!

 20. MariaG 25 juni, 2015 on 07:07 Svara

  Men hur kan det finnas så mycket ondska i en och samma människa? Helt ofattbart, människan måste helt uppenbart vara allvarligt sjuk!

  Bra att du anmäler, sånt här ska ingen få komma undan med!!

  Kram/MariaG

 21. Moan 25 juni, 2015 on 07:41 Svara

  Somligas självförtroende växer väl av att slå ned på andra.
  Sorglig person.
  Ba att du anmäler.

 22. Ann 25 juni, 2015 on 10:26 Svara

  Fyy faan rent ut sakt!!!!
  Bra att du anmäler.
  Hoppas du släpper det sedan,är inte värd din tanke!
  Kram!

 23. Maria 25 juni, 2015 on 10:42 Svara

  Rätt att du anmälde, men lägg ingen mer energi på idioter.

 24. Helen 25 juni, 2015 on 11:11 Svara

  Jamen herregud vilken ihärdig människa. Rätt uppenbart en sjuk person, sjuk som i avundsjuk framförallt. Heja Lotta, anmäl och gå sen bara vidare, låt inte detta fastna. /Ha en skön sommar!

 25. Marlen 25 juni, 2015 on 11:48 Svara

  Heia Lotta, jag är en ”av och till läsare” på din blogg, jag tycker mycket om den. Som Anna har skrivit här över så ”bra”: ”För det fjärde – alla har ett fritt val – smart som korkad, vi lever i en demokrati och alla får välja själva vad dom ska göra med sitt liv” så anbefalar jag henne (och dom andra med samma adr ) at göra det, välj själv att inte läsa OM det störs så mycket. Snakka om ”enfaldigt” liv. Inte märkligt at det fins hat, krig och allt annat skit i världen när nogon orkar hålla på såhär! Stå på Lotta, vi är många flera som värkligen tycker om dej och dina innlägg. Bra du polisanmäler, det är nog rätta vägen at gå. Och Anna, Sara, Ellen, Ida, Estelle, Sofia, Mathilda, Carro, Abbe osv osv osv hitta nogot som gör at du blir glad, inte försvarta din omgivning med at vara så ”oträvlig”. Men tyvärr, den sista idioten är inte född, därför förblir det nog såhär :( :(

 26. Hope 25 juni, 2015 on 12:48 Svara

  Bra!

 27. Mamma/Mormor 25 juni, 2015 on 18:22 Svara

  Måste vara jobbigt att skaffa så många mejladresser. Hon har väl inget annat för sig…..
  Stå på dig, Lotta!!!!!

 28. Liselott 25 juni, 2015 on 19:01 Svara

  Men hur orkar någon hålla på så där. . .och antagligen är ju inte du den ände ”utvalda” tyvärr :(
  Sorgligt att sjukan så lågt !!! Bra att du anmäler!!
  Stor KRAM till dig vackra kloka människa!!!

 29. Åsa 25 juni, 2015 on 21:02 Svara

  Bra gjort Lotta att du sätter ner foten och markerar! Näthat måste bort. Fram för konstruktiva kommentarer.
  Tack för en blogg med integritet.

 30. marie m 28 juni, 2015 on 11:49 Svara

  Gud så tragiskt att välja att leva sitt liv så bittert, stackars människa ! Bra att du fann ut vem detta var, och kan bli av med trollet/trollena . Kram till dej Lotta <3

 31. Johanna Toftby 8 januari, 2018 on 14:26 Svara

  Men ser man på! En snäll läsare till mig tipsade om detta. Jag har också lagt ut detta ip i helgen, har en galning på det IPnumret exakt som du skrivit, alla olika namn varje gång. Sinnes….

  Men även en ”Anna” som är den vidrigaste läsaren jag haft. Skriver sjuka saker till cancersjuka Annica.

  Hennes IP är:Anna
  213.113.205.79

  Något du känner igen? Bryr mig inte att hänga ut detta, de får skylla sig själva om de vill näthata.

  Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *