VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖR JAG ÄR VÄRD DET

 

Förra veckan hade jag någon slag kärleksförklaring till mig själv. Jag tycker ju ofta att vi är hårda, dels mot oss själva men också mot varandra. Så lite loveboost var på sin plats. Jag var hos Creative Headz, de som alltid håller mig fin i håret och några dagar senare på Spa by Us på Riddargatan, några meter från mitt jobb.

 

 

Det var Charlotta som rekommendera det och jag hade ingen aning om att det fanns ett litet spa mitt i stan med alla möjliga tänkbara behandlingar. Jag, som känt mig så trött så länge, bokade en massage med peeling samt ansiktsmassage.

 

Och gissa vem som satt och fick pedikyr om inte just Charlotta när jag kom! Så väldigt lustigt, hade ingen aning om att hon var här förstås. Av med alla kläder och på med plasttrosor. Sedan fick jag lägga mig på en säng och blev peelad med en scrub från Elemis.

 

Sedan blev jag insmord med någon slags mjölk med syra i och fick ligga en plastfilm med en handduk en stund. Och det var så skönt att jag bara höll på att somna hela tiden.

Till hösten tänkte jag man kunde träffas här innan man går ut och äter, ett tjejgäng. Dricka lite bubbel i deras lounge, bubbelbad, ta någon  behandling. Perfekt upplägg när de tar emot sällskap.

 

Therese, som är ägare, bär handskar förstås när hon ska knåda många kroppar.

 

 

Det var verkligen så himla skönt att bara få försvinna en stund. Somnade såklart nästan. Ganska mörkt i rummet och så den där speciella doften av spaprodukter.

 

 

Det tog ca 1,5 timme och jag köpte en burk av det där korniga med mig hem. Perfekt att ta bort döda hudceller ett par gånger i veckan i duschen. Man har ju inte riktigt tiden att gå iväg så ofta. I receptionen bossar den franska bulldoggen Bono. Så väldigt söt.

 

Denna vecka är det event i morgon. Micael Bindefeld bjuder på Lexingonspex i Hagaparken och på torsdag ska jag faktiskt själv ha ett event och har bjudit in några vänner till Creative Headz.

Lite bubbel, något enkelt att äta och massa tips på frisyrer och hur man bäst vårdar sitt hår med rätt produkter. För de är värda det helt enkelt.

 

 


Kommentarer


 1. Catarina 23 juni, 2015 on 10:09 Svara

  http://www.ohrlund.se/blogg/

  Tipsar om en uppfriskande blogg:)

 2. Diana D (La Madre) 23 juni, 2015 on 10:14 Svara

  Blir nyfiken vad det är du gör varje gång på Crative Headz? Du kan ju inte klippa och färga varje gång eller? För då hade du haft superkort hår, du går så ofta. Går du dit för att föna bara? Oavsett vad så blir det jättesnyggt varje gång. 😀

  Kul med event!!

  • Siv 23 juni, 2015 on 17:17 Svara

   Lotta skrev i ett tidigare inlägg att hon alltid tvättar håret hos frisör.

 3. maria 23 juni, 2015 on 16:38 Svara

  Det är ju tur att du har råd att pendla mellan alla dina världar och åsikter! Det är inte alla som har.

  • T0rsten 23 juni, 2015 on 21:59 Svara

   Nej det är det inte och det är inte Lottas fel. Självfallet ska hon unna sig lite lyx om hon känner för det.

 4. titti Jahn 23 juni, 2015 on 17:14 Svara

  Akta dig för skattemyndigheterna – du kan råka illa ut om de börjar granska…

  • Blanka 23 juni, 2015 on 17:31 Svara

   Tack Titti Jahn

  • Lotta gray 23 juni, 2015 on 17:35 Svara

   Tack Titti. Så omtänksamt av dig

  • Cath 24 juni, 2015 on 09:41 Svara

   Granska vad, att Lotta går på spa? Nu hängde jag inte med, inte heller att föna håret på salong faller väl under Skattemyndighetens gransking? Friskvård om inte annat!

 5. Monica 23 juni, 2015 on 19:20 Svara

  Jag tycker att du är värd ett par hela byxor.

 6. Maja 23 juni, 2015 on 19:55 Svara

  Men herre djävlar!

  Varför måste ni bittra människor alltid hacka och kommentera allt som skrivs?

  Jag håller inte alltid med Lotta heller. Men jag är upplärd att har jag inget snällt att säga så säg inget alls.

  Jag skulle verkligen inte vilja vara vän med nån av er. ( och det är jag inte heller, vilken tur. HAHA)
  Ni verkar ha djävligt lätt att vräka ur er en massa skit hela tiden.

  Lotta: Så sköööönt att bli ompysslad 😀

  • Anna 23 juni, 2015 on 23:06 Svara

   Och ditt inlägg var ju jävligt upplyftande…*not*

   Ha det gott!

   • Maja 24 juni, 2015 on 11:58 Svara

    Inte ett djävla dugg upplyftande nä… 😀 M
    Men så trött på allas djävla gnäll på Lotta o vad on gör eller inte

 7. Anna 24 juni, 2015 on 08:24 Svara

  Gomorron!
  Vad trött jag blir på att läsa alla bittra inlägg! Man undrar ju vad ni har varit med om som gör att ni är tvungna att leta fel precis hela tiden? Jag tycker det är härligt att läsa din blogg Lotta och att du tar hand om dig och njuter av livet samtidigt som du gör en väldigt stor insats för andra människor i dina andra åtaganden! Keep up the good work och ha en skön sommar!

  • cinam 24 juni, 2015 on 09:52 Svara

   Håller med ”Anna”, tycker om att läsa lite om ”det fina folket”. Roligt att få läsa om sånt jag själv inte har råd med.
   Härliga, naturligt skrivna inlägg av Lotta. Bry dig inte om alla snällspikar. Vi lever alla i olika världar så varför inte få känna lite av lyx och flärd när man själv inte kan få det. Trots allt är du ju en helt vanlig kvinna/mamma/maka.
   Kram till dig Lotta

 8. Linda 24 juni, 2015 on 13:39 Svara

  Jag tycker du gör helt rätt i att låta någon/några annan/andra ta hand om dig en dag. Mer sånt till folket! Du är snygg, sund, vis, kritisk, inspirerande och en riktigt häftig människa i mitt tycke. Keep it up!
  Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *