VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LONDON-SPECSAVERS-LOTTA

Videon från vår Londonresa

Nu är det dags för årets glasögontävling. Jag var ju på Sardinien 2013 på semester med familjen och fick ta mig hem själv för jag helt missat vilken dag det var plåtning. Men det var det värt såhär i backspegeln.

 


Som tur var vann jag, så det var det värt. Vinsten är ju en resa till Tanzania senare. Ni samlar in glasögon. Som vi tar med oss. Du kan vara med och tävla tom 5 juli. På den här länken kan du anmäla dig.

Jag kommer att vara med på resan. Så jag hoppas vi ses i Tanzania, eller ja, på flyget dit förstås. In och tävla här.

Nu  åker vi till Trosa om ett par timmar för att fira midsommar med ett 20-tal vänner på Peters lantställe.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *