VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TUNIKOR

 

Jag har en del tunikor. Det där går i perioder och jag gillar inte för romantiska historier som är för skira. OM de inte är supersuper romantiska i gammaldags beige spets och då till väldigt slitna jeans. Känner mig ibland lite damig om det blir för mycket gulligt över det hela.

 

 

Frontrow living har flera fina plagg. Jag har skinnjackor därifrån och nu dessa två tunikor. Har ju också svårt för rosa på vuxna kvinnor (nu får jag väl en käftsmäll men tar det) De här är väldigt urringade och man måste ha ett linne under men det förstör hela looken tycker jag,  Hellre en fin spets-BH utan byglar, som man kan skymta.

På väg hem till Linda Lampenius i Bromma. Vi ska prata barn, violer och utvik tänkte jag. Och sedan väntar en kurs  i wordpress på jobbet.

 

Hur ser din dag ut? Berätta.

 Kommentarer


 1. Diana D (La Madre) 16 juni, 2015 on 09:31 Svara

  Åh jag älskar tunikor, äger inte många iof men det är så snyggt.

 2. mirumaru 16 juni, 2015 on 12:16 Svara

  Är det violer (blommorna) eller fioler eller violiner (intrumentet) ni månne ska prata om med Linda? Kul i alla fall, hon är begåvad!

 3. Annika 16 juni, 2015 on 14:15 Svara

  Snygga!
  Min dag som personlig assistent: Jobb på dagliga verksamheten där brukaren huggit ved och placerat ut den. Detta i ett friluftsområde – kan man ha ett bättre jobb? Sen blev lunchen picknick och nu fikar vi hemma hos honom innan middag lagas.
  Jobbar dubbelpass till imorgon bitti kl 8 och vill aldrig byta jobb.
  Kram!

 4. appi 16 juni, 2015 on 14:18 Svara

  Jag har jobbat sista dagen på länge. Nu väntar en långsemester. Jag laddar batterierna inför ett spännande arbetsår.

  Jag njuter av solens strålar. Tar tillvara på ljuset, värmen och stunden. Dricker kaffe och läser bloggar. En skön start på semestern.

 5. Marlene 16 juni, 2015 on 15:48 Svara

  Snygga! Jag har rosa kläder och tycker det funkar toppen även på vuxna :-)
  Min dag? Hundpromenad, skriva en massa texter, ringa en massa samtal för att reda ut efterspelet med älgkrocken, vänta på besked från yngste sonen om han klarat körkortet för tung mc eller ej… förbereda resan till Öland över midsommar. En massa småfix alltså :-)

 6. Benita 16 juni, 2015 on 18:10 Svara

  Så snygga, men allt är ju snyggt på dej. Jag gillar nog rosa, men passar inte alls i färgen.
  Linda Lampenius är ju från Finland. Skall du göra intervjun för Hänt i veckan? Mamma prenumererar inte mera på den, så borde passa på och köpa den om Linda finns där.:)
  Hur är det med din mormor? Det är länge sedan du sist skrev om henne. Hon lever väl ännu? Kom att tänka på henne för har det svårt med mamma nu som är 95.

  • Benita 18 juni, 2015 on 16:57 Svara

   Ops, kom inte ihåg att här får man inget svar…:(

 7. Cath 17 juni, 2015 on 09:47 Svara

  Tyckte verkligen om den översta tunikan men kunde inte hitta den på deras hemsida :(. Bara andra varianter med fjädrar och det är inte min stil.
  Dagen (igår) nämndssammanträde, promenad hem genom stan, Caliente med väninna = gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *