VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI GÖR VÅRT BÄSTA

 

 

Vi har alla massa oskrivna brev liggandes inom oss. De kommer aldrig iväg. Det finns ingen  tid, inget engagemang, ingen ork. Jag har hållit på med ett liten sak ett tag. Eller hållit på och hållit på är väl kanske inte rätt ord. Jag har hjälpt min kompis Jonathan med hans projekt. Ett väldigt fint och ärligt projekt. Han ville göra en film till sin mamma som alltid funnits där och slitit och kämpat  för hans skull. Sett till att han och hans lillebror fått det bästa trots flera jobb och två skilsmässor när barnen var små.

En hyllningsfilm. Så hon ska förstå hur bra hon lyckades även om hon inte tror det. Det vanliga mammadilemmat. Att vi känner oss så jäkla misslyckade ibland men att vi ända alltid är ”good enought” . Så han överraskade henne med det här brevet, Jag har intervjuat honom. Han har skrivit sin text på sitt håll och jag på mitt. Och sedan har vi fått ihop någon slags gemensam text tillsammans. Micael Engström har filmat och ja. Den är väldigt stark och naken och genuin då Jonathan bara hade en tagning på sig att filma. Det går ju inte att fejka något sådant här.

 

 

Jag ska lägga upp hela filmen här om några dagar och det vore roligt om du ville sprida den i dina kanaler. Lagom till Mors dag. För vi är bra, de allra flesta av oss. Som mammor. Här kan du se den korta versionen.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *