VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN DÄR JÄVLA SKITSJUKDOMEN

Foto Mama

Minns ni Lina Baldenäs? Jag berättade om henne tidigare, för några år sedan. Lina dog av hudcancer.  Hon var 33 år gammal och lämnade tre små fina pojkar efter sig.  Och trots att Linda aldrig solat dog hon av sin hudcancer. Sitt maligna melanom som fanns i släkten. Nu är det ett år sedan och hennes vänner och familj driver föreningen Himlen är överskattad där alla inkomster går oavkortat till stipendier för cancersjuka och dess familjer.

 

Välgörenhetsauktion till förmån för föreningen Himlen är överskattad pågår på Tradera under hela maj månad där  det auktioneras ut nio konstverk och  den vinnande summan oavkortat går till att hjälpa cancerdrabbade och deras anhöriga. Varje dag läggs en ny auktion upp som du kan buda på.



Kommentarer


  1. Hannah gånge 4 maj, 2015 on 20:33 Svara

    Lina var en fantastiskt trevlig person som jag har haft förmånen att känna. Vi har alltid gått i samma skola även om hon varit något år äldre. Vi hsr även jobbat ihop som vuxna. Jag minns den sommaren när hon fått veta att hon väntade barn för första gången

  2. Pilla 5 maj, 2015 on 08:51 Svara

    Så otroligt fint gjort!
    Jag mår illa när jag ser vad skitsjukdomen gör med familjer. Trasar sönder, lämnar ärr, skiljer och splittar upp familjer

  3. Lola 5 maj, 2015 on 20:10 Svara

    Såg en väldigt intressant documetär om Kost vs Cancer. Fick mig en funderare! ”Forks over knives” heter den. Väl värd att se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *