VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

AFRIKA NÄRA

Lennox första golftävling. Två nervösa föräldrar som går två meter bakom i regn och rusk två timmar. Men vi får inte tala om eller lägga oss i. Vi måste vara helt tysta. Han var så duktig. De andra två var 13 och 14 år. Och de ska hålla reda på vilka klubbor till vilka slag samt skriva upp slagen och räkna. Jag var väldigt imponerad och han tyckte det var väldigt roligt.

 

Jag fryser så jag håller på att avlida. Det spelar ingen roll hur bra klädd jag är. Jag har Hestra skinnvantar. De med tjockt päls i och ända har jag ingen känsel i fingrarna. Och det är ändå inte minusgrader. Tror det är sviterna efter min cellgiftbehandling, det där med att jag snabbt tappar känseln. Jag drabbades ganska mycket av neuropati, stickningar och domningar i händer och fötter. Hade svårt att knäppa knappar, svårt med finmotoriken. Det har ju släppt men känner av det när jag blir riktigt kall.  Lennox hamnade på plats åtta av 17. Det viktigaste är dock att ha roligt.

 

Och vi har äntligen varit till tippen med alla grenar.

 

Calista har sovit över och vi har varit på middag hos Christian och Christina.

Och jag är väldigt glad åt min fina silverring  jag beställt här. Fick bestämma vilken storlek och form samt text. Jag gillar ju plattor, alltså platta saker liksom på smycken. Enkla, nätta. Och roligt att få designa den helt själv i stort sett.

 

I morgon väntar en hysterisk måndag och sedan en likadan tisdag. För att sedan. Onsdag,  torsdag, fredag och halva lördagen landa i det här härliga…

Cypern. Vimmeljobb. Jodå. Det är inte bara kalla biofoajéer. Ibland blir det invigning av lyxhotell såsom Anassa.

 


Annons

Kommentarer


 1. Cathrine 4 maj, 2015 on 21:02 Svara

  Hej!

  Har inte drabbats av alla dina ”plågor ” men har hela mitt vuxna liv haft problem med ”termostaten” vilket medför att jag fryser väldigt lätt. Behöver bara ta upp ett paket ärtor ur frysen så är mina fingrar vita. Fick tipset på en hälsokost affär att pröva att äta Ginko biloba – det fungerar för mig, så vintrarna blir uthärdliga. Afrika fungerar naturligtvis också – jag har varit i Tanzania så jag förstår din kärlek till kontinenten.
  Tack för din fina och uppriktiga blogg.
  Kram,

  Cathrine

 2. Julia 5 maj, 2015 on 12:17 Svara

  Vad är ditt BMI? Är man (för) mager fryser man lättare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *