VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN BÄTTRE TORSDAG

Laila Bagge, jag och Hannah Graaf. Mitt liv har stora kontraster. Någon sa till mig helt nyligen att det är bra. Det måste jag ha för att orka med det som är tung och svårt. Lite flärd och glamour. Skatt och lyx. Jag funderade på det där. Känner mig tudelad.  Kontrasterna blir ju större förstås när man lever i dessa ytterligheter. Det är väl det jag kan konstatera.

 

Bästa goodiebagen

Foto: Petra Kyllerman

Igår bjöd vännen Charlotta Wågert från loppi in några tjejer till en högst trevlig torsdagseftermiddag. Vi träffades på Sturebadet och bjöds på afternoon-thé och fick alla mysiga velouroveraller. Reseföretaget Sembo var på plats för att berätta om deras resmål där det verkar vara väldigt flexibelt vilket jag kan gilla. Att man inte behöver åka en vecka, tis-tis utan kan plocka ihop sin egen resa samt att det finns ett stort utbud av både hus att hyra samt lägenheter över hela världen.

 

 

 

Foto: Petra Kyllerman

Hannah berättar  för mig här att hon och maken Peter försöker hjälpa de fattiga romerna som bor i tält i skogen i Sigtuna där hon bor. Hon och barnen har varit där och försökt hjälpa med mat och kläder i kylan och nu har de även börjat med att företag kan vara med och skänka en summa varje månad. Hannah med det stora hjärtat. Hannah släpper idag sin kollektion Femme Collection tillsammans med sin man Peter, kika gärna in här.


Foto: Petra Kyllerman

Fina systrar

Vi hade en hel avdelning för oss själva med bastu, turkiskt bad och efter afternoon thé´t fick vi alla gå en yogaklass.

 

Foto: Petra Kyllerman

Magda och Pernilla

 

Magdalena Graaf, Pernilla Wahlgren och Ann Söderlund. Magdalena förlorade ju sin son Isac i höstas och det är naturligtvis helt obegripligt att resa sig efter en sådan käftsmäll. Fin att se henne igen.

 

Foto: Petra Kyllerman

Vi höll på ett par timmar. Sedan gick jag vidare för vimmel på Zink Grill dit Micael Bindefeld bjudit en en skara kända gäster. Vid 21 var jag hemma igen. Just nu är jag på väg för att möta Magnus Carlsson för en långintervju på Oaxen. Jag är helt genomförkyld. Känner mig superhängig men har försökt träffa honom så länge nu och vill inte ställa in. Han är ju aktuell i ”Melodifestivalen” och alla rycker och sliter i honom just nu.

 

Foto: Petra Kyllerman

 

Ha en fin fredag


Kommentarer


  1. C 20 februari, 2015 on 11:48 Svara

    Ser mysigt och trevligt ut, lyx i vardagen dig väl unt! Men varför förväntas kvinnor tycka att sånt här är kul, skulle man bjuda in ett gäng killar till samma koncept? Personligen avskyr jag spa etc. Gör klart hellre grabbigare saker men det är jag det.

  2. Fia 20 februari, 2015 on 15:53 Svara

    Jodå fiina tjejer med stora hjärtan. Välgörenhet, för att sedan med gott samvete kunna leva de lyxliv de sedan lever, designväskor, låååååååååånga utlandssemestrar etc.

  3. Siv 20 februari, 2015 on 16:22 Svara

    Men nu var det reklam igen!?

  4. Catarina 20 februari, 2015 on 17:52 Svara

    Vem av dem lever lyxliv?

    Vad är det för fel med långa utlandssemestrar?

    • C 20 februari, 2015 on 18:48 Svara

      Eh vem av dem lever inte lyxliv, de är ju kändisar? De har förtjänat sina pengar inget konstigt med det.

      • Catarina 21 februari, 2015 on 16:22 Svara

        Kändis eller ej- är det att leva lyxliv att åka på långsemestrar? Är det lyxliv att åka på spa?

        Vad definierar vad som är lyx?

        Lever jag ett lyxliv när jag åker till Spanien på måndag och ytterligare utlandsresa om en vecka?

        • Cicci 21 februari, 2015 on 23:35 Svara

          Håller med dig Catarina. Lyx för dig kanske är vardag för mig eller tvärtom 🙂 Prioriterar jag att resa 2-3ggr/år och köra en hyfsad ”lyxig” bil så är de ju mitt val. Jag jobbar inom vården och min man inom industrin,inga lyxjobb men vi kan ”unna” oss både upplevelser och prylar. Tror inte att det är så många som bloggar BARA för gratissaker faktiskt. Tycker det ser ut som damerna hade en trevlig dag. Jodå, jag delar även med mig till andra, främst till djurorganisationer.

  5. Ewa 20 februari, 2015 on 18:13 Svara

    Så trött på dessa sponsrade inlägg utan att man talar om att de är det. Jag vet, jag kommer att sluta läsa , men många företag skulle inte existera utan sina bloggerskor. Ytligt är ordet.

  6. cinam 20 februari, 2015 on 21:14 Svara

    Vi, s.k. vanliga blir aldrig bjudna så där . Om vi nån gång blir bjudna på nåt liknande får vi betala för oss. Avundsjuk? ja kanske, men är nöjd med mitt ”Svensson-liv”.

    • Malin 20 februari, 2015 on 22:22 Svara

      Nej inget att vara avundsjuk på alls tycker jag. En ytlig värld.

    • Millan 21 februari, 2015 on 14:42 Svara

      Vad är det i inlägget som uppmanar till avundsjuka?

      Förstår inte din reaktion där du förminskar dig själv genom att tala om ”vi, s.k. vanliga”, ”om vi någon gång…..får vi betala för oss”, ”Svensson-liv”. Det är sättet du skriver detta på som jag upplever som förminskande.

      Varför är detta din spontana reaktion? Och om du nu är avundsjuk så varför behovet att vädra det på ett negativt sätt?

      Jag försöker inte hoppa på dig – jag blir faktiskt nyfiken på din reaktion och undrar vad som egentligen ligger bakom. Kanske något som är bra att fundera kring för din egen del?

  7. esterii 20 februari, 2015 on 23:14 Svara

    Meen oj.. hur har jag kunnat glömma kika in här,, nå tillbaka och nyfiken.. kraam

  8. Ann 21 februari, 2015 on 08:17 Svara

    Jag förstår reaktionerna på lyxlivet, gratisprylar osv trots att de gott och väl har råd att betala för sig allihop MEN jag tror vissa här måste tänka till lite. För mig är det uppenbart att Lotta och förmodligen fler med henne exponerar sig i dessa sammanhang av flera anledningar, både av egoistiska skäl men också för att kunna dra nytta av det i bra sammanhang. Tror Lotta på ett smart sätt ”utnyttjar” sitt kändisskap för att kunna göra mycket gott. Hatten av för det Lotta!

  9. Lina-Greece 21 februari, 2015 on 16:41 Svara

    Ja du Lotta.. Livet är hårt. Meen då får man ju verkligen välja hur man vill ha det.
    Att klaga på sköna livet och sina egna barn är ganska ojysst tycker jag. Vill man leva lika så har man ingenn jakuzzi i hemmet som du och jag har. Och har man det så tycker man hursom helst..
    Men visst det var inte du och jag som ville ha bastu och jakuzzi det var männen!!! Och barnen kanske..Varför alltid skylla på andra?
    Jag hatar att skylla ifrån mig och står för det jag säger och tycker…Jag gillar din blogg och läser den i vått och torrt!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *