VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRUKOSTEN

Vi tar en paus från Afrika och jag förstår att det känns lite oläglig men gärna tipsa er om en rolig tävling som kommer att gå ut snart.
Nu kan du vinna en härlig hotellfrukost på Best Western där frukostbordet är fylld till bredden av godsaker. Tio personer kan vinna hotellfrukost på Best Western där Mat-Tina ligger bakom recepten!
Tävla gör du genom att motivera i kommentarsfälten nedan varför just du borde vinna. Glöm inte att uppge en aktuell mailadress. Senast 12/2.

Kommentarer


  1. Maria 9 februari, 2015 on 11:12 Svara

    Min lille petige son (10 år) har svårt att få ner någon frukost.. men hotellfrukost skulle han tycka vore superlyxigt så det kanske kunde få honom att se saken i en annan dager :). Kanske är det lite så man ska tänka hemma, lite lyxig buffé på morgonkvisten, jag ser det framför mig mmm… men så ser ju tyvärr inte morgnar ut i en barnfamilj speciell ofta haha.

  2. hanna 9 februari, 2015 on 12:36 Svara

    Jag skulle vilja överraska min pojkvän med en hotellfrukost. Av olika skäl har han behövt gå om en termin på universitet och det gör mig ledsen. Därför skulle jag vilja muntra upp honom med något. En hotellfrukost i Stockholm vore inte helt fel.

  3. Marie 9 februari, 2015 on 12:38 Svara

    Om jag vann skulle jag skänka detta underbara frukostbord till min väninna!
    Vid en lungröntgen år 2010 hittas en stor ca 4 cm tumör (elakartad), men vården glömde katastrofalt nog bort att följa upp detta!! 4 år senare ställdes diagnosen, men då försent. Idag lever min väninna därför på lånad tid, men klarar ändå av att, på ett helt fantastiskt sätt, locka fram det positiva i allt och alla runt omkring sig! Hon betar av – så mycket hon kan, orkar, och har råd med – från sin Bucket List ♥
    Hon är såååå unik, en underbar person med en fantastik personlighet! Och aptiten finns kvar – därför skulle jag så gärna vilja ge henne denna vinst, att i vacker miljö få njuta av alla dessa underbara smakämnen ♥ ♥ ♥

    • Pilla 10 februari, 2015 on 06:20 Svara

      Självklart håller jag med. Helt underbart att tänka på någon annan. Röstar också för att din väninna ska vinna!

  4. Magda 9 februari, 2015 on 16:20 Svara

    Men vilken fantastisk vinst! Hotellfrukost är något av det bästa livet kan erbjuda tycker jag.
    Varför just jag ska vinna frågar du, men jag tänker då mer ”varför inte”?!? Jag älskar frukost, jag älskar Mat-Tina (alltså glädjen hos henne, så smittande!) och jag älskar min man alldeles vansinnigt mycket. Kombinera dessa tre och lyckan vore total. Ja, lite så tänker jag. Och hoppas att du tänker på liknande sätt 🙂

  5. Linda 9 februari, 2015 on 18:07 Svara

    Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att jag förtjänar det, är ofta ensam med mina barn då min sambo är ute och reser ,jagsätter alltid barnen i första hand och får sällan tid för mig själv och frukosten är den måltid jag tycker mest om

  6. Mia 9 februari, 2015 on 18:33 Svara

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna hotell frukosten för min man och jag har varit gifta i 14 år.
    Tänk att få bjuda honom på den.

  7. Annika 9 februari, 2015 on 18:51 Svara

    Hej!
    En gång i mitt liv har jag ätit frukost på ett Best Western hotell. Tyvärr var detta i samband med min bästa väns begravning i England, minns att jag knappt fick ner en bit av den även där fantastiskt tilltagna frukosten. Skulle bli så jätteglad om jag kunde få uppleva detta ännu en gång, i Sverige, under gladare omständigheter!

  8. C 9 februari, 2015 on 19:04 Svara

    Tycker att Lotta förtjänar frukosten för det arbete hon lägger ner för andra. Threst o Lotta lite barnfritt mys ❤️

  9. Annika 9 februari, 2015 on 20:04 Svara

    Läser en blogg som heter ” med barnen i handen”…kkänner inte henne alls, men genom sitt skrivande berör hon så….jag vill inte ens tänka på hur jag skulle orka som de måste göra. .jag skulle vilja ge hon ( tror hon heter sophie) och hennes kille denna frukost, något oväntat och något roligt att se fram emot för de…det önskar jag mig. ..det skulle glädja mig om de fick något roligt att se fram emot.

  10. Maria Larsson 9 februari, 2015 on 20:06 Svara

    Att få äta en lyxig hotellfrukost med min man skulle sätta guldkant på en tillvaro där vi annars ägnar oss åt full service till våra tre barn. Läxläsning,skjutsa till träningar och tävlingar, matlagning, matsäckar och att dessutom förtära de egna matresterna till lunch på jobbet är livet när det är som bäst, men inte alltid så glamoröst;-)
    God mat som någon annan fixat och ett långt samtal med min man vore fantastiskt!

  11. Cecilia Schön 9 februari, 2015 on 20:55 Svara

    Nyligen hemkommen från en 18dgs samester i Thailand. Den ena underbarare hotellfrukosten efter den andra passerade.. Och där satt jag med min ibs-mage som havererat och bara tålde franskbröd. En vecka efter semestern var magen ”ok” och då kom nådastöten.. Kräksjukan.. Hade varit fint att trösta sig med drömmar om en hotellfrukost när jag är åter på banan igen..

  12. Pernilla 9 februari, 2015 on 21:45 Svara

    Åhh vad härligt det vore att få lyxa till det med hotellfrukost med mannen och våra fyra tonårsbarn. De skulle bli mäkta förvånade om jag väckte dem med överraskningen om att limpmackorna får vänta

  13. Anna 9 februari, 2015 on 21:50 Svara

    Med glädje skulle jag gärna vilja vinna, för att isåfall skänka bort vinsten till de som har det dåligt ställt, i detta fall skulle jag vilja skänka den till några hemlösa. För att de skall få tid, värme och ett varmt mål mat i magen.

    Kram
    Anna

  14. Kia,ängeln Simons mamma 9 februari, 2015 on 23:19 Svara

    Hej Lotta,om jag skulle erbjudas denna fina frukost så skulle jag med glädje ge den till min son i Stockholm som jobbar och jobbar.Han har legat inne på Karolinska på hjärtintensiven med hjärtrusningar och gjort den ena ablationen efter den andra.Inte nog med att ha förlorat sin lillebror i cancer nu krånglar hans hjärta….visst är vi många med elände i bagaget.Han och flickvännen skulle säkert uppskatta detta.Min mailadress…[email protected].Många kramar till dej för allt du gör för så många.Kia

  15. Cecilia 10 februari, 2015 on 10:12 Svara

    Hej!
    Jag skulle så gärna vilja vinna frukosten och komma ut på något trevligt utanför hemmet! Genomgick en komplicerad steloperation av foten i början av december! Det hade varit underbart att få fira att gipset i början av mars är ett minne blott efter 3 månaders ”kryckhoppning”!!! Hade gärna tagit med min man som frukostsällskap!
    Cecilia

  16. Ulrika Andersson 10 februari, 2015 on 17:54 Svara

    Knäckebröd och fil i all ära
    något annat hade dock varit gott att förtära.
    Skippa vardagen för en dag
    äta och njuta av hotellfrukosten av sällan skådat slag.
    Håller tummar & tår
    att jag ett presentkort får.

  17. Kerstin Pettersson 10 februari, 2015 on 19:06 Svara

    Jag skulle bli så glad om jag vann denna frukost! Bor på Gotland och har vuxna pojkar på fastlandet som jag inte träffar så ofta. Tänk att få sammanstråla någonstans över denna frukost. Det skulle vara underbart!
    Kram från Kerstin

  18. Kerstin Pusa 10 februari, 2015 on 22:57 Svara

    I slutet på förra sommaren var jag ensam på semester på Gotland då jag plötsligt blev mycket sjuk. Några veckor innan hade jag fått strålbehandling efter en bröstcanceroperation. Men den här gången var det en svårt inflammerad gallblåsa som ställde till det och behövde opereras. Min dotter, som bor i Göteborg, var på tjänsteuppdrag i Stockholm men lyckades ta en dag ledigt och flög på kvällen till mig i Visby. Vi hoppades att hon skulle kunna övernatta hos mig på sjukhuset, men det gick tyvärr inte. I stället fick vi med mobilens hjälp leta hotellrum åt henne. Hon valde Best Western, som låg på promenadavstånd från sjukhuset. Morgonen därpå var hon åter hos mig. Hon berättade att hon haft en mycket mysig promenad genom stan på kvällen, och hon var helt lyrisk när hon berättade om hotellfrukosten morgonen därpå.
    Min underbara dotter! Det skulle vara så bra att kunna visa henne min uppskattning och tillsammans kunna njuta av denna frukost tillsammans någonstans.

  19. Monica 11 februari, 2015 on 15:48 Svara

    Min allra bästa vän och jag ska åka på mordgåta i Onsala i slutet av februari. Vi tänkte ta en heldag helt för oss själva och bara njuta av att få prata till punkt. Eftersom vi kommer norrifrån vore det en fantastisk start på dagen att börja med en frukost på vackra Hotel Eggers i Göteborg.

  20. Karin 11 februari, 2015 on 15:57 Svara

    Hej!
    Jag skulle gärna vilja vinna denna frukosten för att i lugn och ro kunna sitta ner med familjen och äta en god och lyxig frukost. På vardagarna här hemma så går allt i 110km/h på morgnarna så därför vore de lyxigt och få en guld stund med dem jag älskar allra mest!
    Kanske lite egoistiskt när man läser andras nomineringar men jag lovar att efter 8år med sjukdom i familjen så är min familj sååå värda detta! ❤️ Vore en kul lyx grej i vardagen som vi inte kan unna oss själva.
    Jag tror att vem det än blir som vinner så är den en värdig vinnare!

  21. Nina 11 februari, 2015 on 17:02 Svara

    Lotta!
    Jag har ingen speciell motivering : ) jag är frisk, nöjd och glad över livet som raskar på i väldigt fart när man är mamma, arbetar, jobbar ideellt osv.
    Har turen att äta frukost med mina barn varje morgon innan dagis, skola och jobb. Men ” vardagsfrullen” är inte så njutbar så att vinna en underbart god frukost som äts i lugn och ro skulle vara mycket härligt!
    [email protected]

  22. Angelica 12 februari, 2015 on 03:55 Svara

    Jag skulle vilja bjuda min dotter på en härlig hotellfrukost. Hon studerar till sjuksköterska och gör sin praktik på dagarna och jobbar extra på kvällar och helger för att försörja sig. Därför vill jag få chansen att skämma bort henne lite.

  23. Eva Norell 12 februari, 2015 on 06:58 Svara

    Att få överraska min rullstolsburne man med detta vore helt underbart. Vi kommer sällan ut på något liknande och att bara få sitta tillsammans i timmar och njuta av en hotellfrukostbuffe vore fantastiskt! Han vet att det är bland det bästa jag vet,så han skulle bli överlycklig .Hoppas på tur så här dagen före fredag den trettonde,känns som en turdag om jag går på känsla så jag kan redan känna hur det vattnas i munnen.

  24. Annika 12 februari, 2015 on 12:09 Svara

    Jag skulle vilja äta frukost med min man som varit min sen 1984 och haft två tuffa månader med sjukskrivning och som DESSUTOM fyller 50 år alldeles snart.
    MEN:
    Vi har en dotter som fyller 25 ännu mer snart och det skulle vara fantastiskt att få lite mamma-dotter tid med henne. Det är dessutom mer troligt att hon kan hänga med mig eftersom jag och maken jobbar som personliga assistenter åt samma person. Kan bli tufft att få till det då.
    Såååå, valet faller på min dotter. Skulle bli en fantastisk överraskning för henne nu när hon alldeles snart blir ett kvarts sekel! 🙂

    Kram!

  25. Annika 12 februari, 2015 on 21:35 Svara

    Under vintern har vi haft full rulle. Det skulle vara skönt att bara sitta ner med lugn hotellfrulle.

  26. Caroline 12 februari, 2015 on 22:09 Svara

    Jag skulle gärna vilja vinna frukosten åt min sambo då han är min bästa vän och stora trygghet. Den 28/2 var det 12 år sedan vi blev tillsammans i årskurs 9. Helt galet lång tid men det har gått så snabbt! För 3 år sedan lämnade han Norrland, sina föräldrar och syskon för att vi tillsammans skulle flytta 120 mil söderut till Skåne och närmre min familj. Det senaste året har varit tufft! Jag har sagt upp mig från det arbete jag utbildat mig till då jag insett att det inte passade för mig, vilket gjort att jag stundtals mått väldigt dåligt. Både över mig själv och över att han har fått stå för försörjningen, jag har känt mig otillräcklig och skyldig. Jag är visserligen en tjej men jag vill tjäna mina egna pengar, nån hemmafru kommer jag tyvärr inte bli! 😉 Flytten hit ner blev verkligen inte som vi tänkt oss men han är en klippa som stöttar och står bakom mig, trots mina misslyckanden. Nu studerar jag igen och är säker på att jag valt rätt yrke. Jag vill visa min uppskattning genom att JAG får bjuda honom på en lyxig hotellfrulle som han verkligen förtjänar som står ut med mig! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *