VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ANDERS OCH JAG

Fotograf Micael Engström

Jobbet. Alltså. Jag är så trött så ögonen rinner. Jag fattar inte. Jag har varit ledig i nästan två veckor. Och ändå… Dessutom verkar jag ha tappat det helt. Kommer inte in på datorn, har glömt hur newspilot funkar. Bara gäspar och fryser och vill mest hem. Snart ska jag till Globen också. Jag ska inte gnälla. Jag har ett jobb. Det har inte alla. Threst och Lennox åker till Spanien i natt. Och jag tänkte faktisk gå ut och slå klackarna i taket i morgon. Men först sova länge. Äta frukost i sängen. Titta på någon zombiefilm som jag aldrig kan se annars och ta ett långt, varmt bad. Det gäller att passa på. Så tänker jag.

 

Jag träffade Anders Berglund i en lång intervju för ett tag sedan. Vilken otrolig karriär han haft den mannen. Tänk att alltid kunnat försörja sig på sin dröm. Att göra det man är bäst på och brinner för. Den kan du läsa om i en Hänt i Veckan nära dig. Om du vill. Själv ska jag pallra mig iväg till Globen.

Work hard-Stay humble.

 


Kommentarer


  1. cinam 2 januari, 2015 on 13:57 Svara

    Inte konstigt du är trött. Normalt ska man stanna hemma, eller i varje fall ta det mycket lugnt om du nu haft lunginflammation , Inte jobba o mingla.
    Förloppet blir mycket längre då och en sak till, man blir inte trött av penicillin, det är infektionen som ger trötthet.
    Krya på dig

    • Ann-Britt 2 januari, 2015 on 15:29 Svara

      Så är det!!! Håller med!!! Ta det lugnt o stanna hemma o rå om dig själv1
      Strunta i att gå ut o slå runt! Det är infektionen man blir trött av har
      jag lärt mig. Kramar!

  2. Carina 2 januari, 2015 on 17:03 Svara

    Usch, jag tycker det låter misstänkt likt början på utbrändhet…
    Var rädd om dig!
    Carina

  3. Moa 2 januari, 2015 on 17:10 Svara

    Inte undra på att du fryser, det ser ut som om du har hål i jeansen…:) Själv kör jag med ”långkalsonger” (leggings) under jeansen under vintern; allt för att minimera risken att frysa.

    Om du nu är så trött att ”ögonen rinner”, varför är du då inte hemma och vilar i stället för att gå ut och ”slå klackarna i taket”? Varför inte passa på att slappa och ta det lugnt, när du bara har dig själv att tänka på ett tag? Och göra ”ingenting”.

    En fråga till. Varför fortsätter du att skriva ”faktisk”, där det ska vara ”faktiskt”?

    God fortsättning!

    • Siv 2 januari, 2015 on 19:41 Svara

      Håller fullständigt med dig Moa. Tänkte samma sak – inte konstigt att du fryser Lotta med dessa sjaviga och trasiga jeans! Jag tycker det är ett hån mot alla med dålig ekonomi eller ingen ekonomi alls att klä sig på det sättet bara för att vara ”inne”. Fruktansvärt att göra mode av misär och lika fruktansvärt at det finns människor som går på det!

      I övrigt håller jag också med övriga: Ta det lugnt – varför till varje pris gå ut och ”slå klackarna i taket” som du skriver? (Orkar du det kan du ju inte vara så sjuk). Ta det lugnt, stäng av telefonen, sätt på din favoritmusik, tänd ljus, tappa upp ett doftande bad och kanske ett glas gott om du känner för det och bara var! Jag är övertygad om att det skulle göra dig gott.

      Oavsett vad du väljer, tänk på att du har en fin familj, som säkert vill ha en frisk Lotta!

    • maria 2 3 januari, 2015 on 07:46 Svara

      att stava rätt är a och o ……..

      • Flisfia 3 januari, 2015 on 08:24 Svara

        En mening börjar med stor bokstav. Mellanslag innan punkter används inte och man använder tre punkter och stoppar där. Det är A och O…

  4. Kia,ängeln Simons mamma 2 januari, 2015 on 20:02 Svara

    Lotta lyssna på oss som kommenterar.Lunginflammation är inget att leka med.Hadedubbelsidig för
    många år sedan.Låg på sjukhus i några dagar.Började jobba ganska så snart eftersom jag var egenföretagare och trodde som många andra att jag var oumbärlig.Straffet blev att jag blev inte piggare utan tvärtom.Hostade sönder lungspetsar och har än idag en jobbig hosta emellanåt.Ta hand om dej..
    kryp ner i sängen.Läs,se på film och bara vara.Kramar Kia

  5. C 2 januari, 2015 on 23:18 Svara

    Du var blond på Instagram efter frissan men nu är håret väldigt mörkt, fast fint men är du blond eller mörk? Ja inte blondin blond då förstås men det såg mycket ljusare ut.

  6. Jenny 3 januari, 2015 on 00:12 Svara

    Hej!
    Köpte Hänt i veckan denna vecka för första gången sen den bytte namn.
    Har två frågor, varför bad du Anders Berglund ha en ljus skjorta?
    Och ser inte barnbarnet Fabian liiiiite väl liten ut för att vara 20 år?

  7. Babs 3 januari, 2015 on 13:37 Svara

    Lotta tänk på din hälsa. Vila nu istället för att jobba med mingel eller vad det är. Gott Nytt Friskt År.

  8. Susanne 4 januari, 2015 on 12:47 Svara

    Hej!
    Undrar precis som Jenny… Du skriver i artikeln att Anders har på sig ljus skjorta precis som du bad om – vad var grejen med det? Trodde det skulle komma en liten fotnot på slutet, men jag är fortfarande lika nyfiken 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *