VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PORTEN

 

Jag glömmer nästan bort allt det där jag varit med om. Eller, Nej. Det var dumt sagt. Men jag är inte där i tanken lika ofta. Förutom När jag ser mig naken förstås. Alla mina ärr. De på magen och det vid mitt högra nyckelben. Men jag tänker ändå inte jobba som utvikningsmodell så det lär inte vara någon fara för min del. Jag har sagt det förr. Jag är stolt över mina ärr. Utan dem-inget liv och jag försöker aldrig gömma eller dölja dem förutom på sommaren när jag ibland tepjar dem för att skydda från stark sol.  På videon sköljer man ut min ”port”. Den infart man får för att få sina cellgifter igenom. Det enda problemet jag hade var egentligen när människor  kom för nära mig. Kan än idag få lite panik när någon kommer nära som jag inte känner.

Annars mår kroppen bra. Den har återhämtar sig efter sexmånaders behandling. Det tog lång tid, säkert  tre år innan den var sig själv. Nu har jag ont i ryggen ibland. Det är det enda jag riktigt kan klaga på. Och att jag är väldigt trött förstås. Med mitt höga tempo blir man det antar jag. Men personligen älskar jag ju att leva och det enda som riktigt kan förmörka min himmel är eländet för barn i världen. Förutom det tycker jag det finns så många ljusglimtar att vara tacksam för.

 

 

Idag fyller min mamma 70 år. Det är helt otroligt att jag har den fräschaste 70-åriga mamman i hela världen. Hon väljer att fira i Spanien och syrran är hemma och är hundvakt i huset. Grattis mamma. Du vet väl att det blir surprajs när du kommer hem och vi ska fira dig fett! Drick en massa skumpa och ta ett nakenbad i natt. Det är du värd.

 


Annons

Kommentarer


 1. Lena Loverfelt 26 november, 2014 on 17:19 Svara

  Tack för en bra blogg! Mänsklig, ärlig, sorglig.
  Ser man ut sådär fräsch ut när man är 70 då kan man vara glad !! Verkligen!!

 2. Anne-Lie 26 november, 2014 on 17:47 Svara

  Om man ser ut så där när man är 70 år kan man skatta sig lycklig! Du kommer säkert vara lika vacker när du är i samma ålder som din mamma.

 3. Anne Nordberg 26 november, 2014 on 19:09 Svara

  Alltså, helt otroligt fräsch och ung din mamma ser ut…vid 70-års ålder….säger bara: OTROLIGT!!

 4. Eva Eriksson 28 november, 2014 on 23:00 Svara

  Grattis Monica du är lika vacker som döttrarna
  Eva Eriksson

 5. eva 29 november, 2014 on 18:30 Svara

  wow, 70 bast!!! ser ut som 50.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *